AJ TAKTO SMUTNE SA DOKÁŽU DIEVČATÁ ZMENIŤ

Je smutné pozorovať, ako poniektoré dievčatá, ktoré boli pre okolie nezaujímavé, nudné, škaredé a ostatní ich šikanovali, ponižovali a vysmievali sa im kvôli vzhľadu, často začnú držať drastické diéty, brať rôzne doplnky na chudnutie, podstupovať chirurgické zákroky a úpravy, až sú z nich zrazu sexy kočky, ktoré zabudli, kým boli kedysi.

Začnú byť povýšenecké, namyslené a zhadzovať ostatných skrz vzhľad, tak ako to robili kedysi im a užívajú si ten falošný pocit, že sú zrazu chcené a obdivované.

Nakoniec sa z nich väčšinou stanú obyčajné radodajky, ktorým kedysi bolo ľúto, že ich nikto nechce a akoby to potrebovali rýchlo dohnať.

Nedochádza im, že sa z nich nestali lepší, ani chytrejší, ani obľúbenejší ľudia, ale iba ďalšie kusy pekne nastajlovaného mäsa, s troma dierami na penisy. Už nie sú vďačné, skromné, pozorné, milé, ale k chlapom sa začnú chovať vyberavo a odmerane. A mňa mrzí, že mnohé z nich poznám a pamätám si, aké boli pred tou zbytočnou premenou, v snahe rovnať sa tým namysleným pipkám hodným zrna. Pamätám si, v čom vynikali, čomu sa venovali, aké boli. Že v sebe mali pochopenie, chytrosť, sčítanosť, romantické cítenie, úprimnosť a verili, že raz sa objaví ten ich princ, ktorému sa oddajú. A stále dúfajú v prežitie vlastnej rozprávky, ako keď sa hrali v detstve. Ale podľa novodobého scenára. A tak sa z nich stali pyšné princezné, či šípkové Ruženky, čakajúce znudene pri stole v bare, s pohárom vína a dymiacou cigaretou. Ak ovšem neprešli na IQOS. Pozorujú a hodnotia vzhľad, oblečenie a postavenie nielen dievčat, ale aj chlapov. Vyberajú si.

Vysedávajú a čakajú na svojho princa, ktorý snáď nepríde na koni, ako z romantického románu, ale na novej audine. Na koni by sa predsa len ťažko svojmu princovi pohodlne a diskrétne odmenili orálom za vyslobodenie v podobe zaplatenia účtu. A už vôbec nie za jazdy. Kone nech len pekne ostanú pod kapotou a namiesto bozkov postačí plná peňaženka.

A šup potom ešte selfie za volantom cudzieho auta, nech kamarátky a všetci ľudia na sociálnych sieťach videli, ako sa loví a už nie sú tými šedými myškami, ani ustráchanými nenápadnými bifľoškami. Myslia si, že týmto sú konečne ženami, hodnými uznania. Neuvedomujú si ale, že vystavovaním vagín, pŕs a zadkov im k nohám nepadne svet, ani pozornosť, ani skutočný záujem. K nohám im spadnú iba nadržané penisy chlapov, ktorých nezaujímajú ako osobnosti. Nezaujíma ich, aké majú talenty, sny, potreby, túžby; zaujíma ich iba to, za ako dlho budú ochotné poskytnúť aspoň jeden telesný otvor a obšťastniť ich.

Ale ako máme možnosť vidieť, tak to mnohým takto vyhovuje.

Pin It on Pinterest

Share This