NOVOVESKE HISTORKY: Smutný príbeh zo vzťahových zákutí

„Čo sa s tebou deje? Si nejaká iná, smutná, zamyslená. Čo sa stalo?“, opýtal sa jej, keď už nevládal sledovať, ako nim opovrhuje.
„Ale nič. Nič sa nedeje. Všetko je v poriadku“ , odpovedala sucho, pretože dobre vedela, že to v poriadku nie je. 

Objavil sa niekto iný. Niekto, koho kedysi šialene chcela, no on pre ňu vo svojom živote nevedel nájsť miesto. Zrazu sa ozval, ako jeden z mnohých nápadníkov, ktorí ju oslovovali na sociálnej sieti a ona opäť podľahla jeho kúzlu, šarmu, slovám, uisťovaniu, komplimentom. Jeho odbiť nedokázala a zamotala sa v tom až príliš. 

Ani jej nenapadlo zamyslieť sa nad tým, prečo sa zrazu ukázal. Bol pre ňu lepší, krajší, bystrejší, pozornejší, zaujímavejší. Akoby to bol ten pravý, na ktorého čakala aj počas vzťahu, ktorý mala teraz. Zistila, že jej nestačí byť milovanou a pre niekoho jedinou ženou pod slnkom, pretože jej chýbalo vzrušenie. Dobrodružstvo. A tak sa s ním začala tajne stretávať. Najprv celkom nevinne, ako dvaja kamaráti, ktorí sa dlho nevideli a majú si čo povedať pri šálke kávy, neskôr však pribudli bozky a nežnosti. Každý večer musela schovávať mobil, aby neboli odhalení a vymýšľala stále nové výhovorky, prečo sa niekde zdržala a kam musí ešte ísť. V skutočnosti ale vždy šla pre chvíľku, strávenú s ním. 

Bol tak milý a pozorný. Neodvážila sa ho ale opýtať, prečo ju vtedy odmietol a nakoniec skončila s iným a ani jej nenapadlo, že by za jeho náhlym záujmom o ňu mohli byť plné semenníky. Ale veď ona predsa nie je nejaká naivka, ktorá by šla na prvé písknutie s každým. 

Vzťah sa jej začal rúcať. Malými krôčikmi k tomu prispievala. Vyrábala hádky a problémy. Chladla a dávala to najavo protivným správaním a odmeranosťou a to aj za cenu toho, že svojho partnera ničí. Nebrala ohľad. Ozval sa jej predsa ON – láska z minulosti. 

„Prepáč mi, že som k tebe takáto, ale potrebujem si utriediť myšlienky a nájsť samu seba. Mali by sme si dať na istý čas pauzu, pretože nás to oboch ničí,“ predniesla úplne pokojne, no vo vnútri sa nevedela dočkať, kedy vbehne do náručia inému a oddá sa mu v posteli. Všetko už predsa bolo dohodnuté. Romantický pobyt. A tak sa aj stalo.

Chcela ho a rozhodla sa, že bude vo všetkom ochotná, pretože túžila po tom, aby chcel aj on ju. Tak veľmi bola namotaná. Chvíľkový ošiaľ, spôsobený peknými rečami, s úmyslom dosiahnutia tej jednej noci, počas ktorej sa menil jej svet a vyprázdňovali jeho semenníky.

V tej túžbe po pozornosti sa stala handrovou bábikou v jeho rukách . Neha a pekné slová boli zrazu preč, no to vzrušenie bolo silnejšie. Oddala sa mu celá. Ochotne si nechala nadávať do kuriev, zniesla aj to, keď ju fackoval, opľúval, ťahal za vlasy, počúral a blažene striekal semeno na tvár. Bol to predsa ON. Vrchol mužstva. Dokonalosť sama. Nechala si vrážať jeho nenásytný úd do análu, pretože naliehal a pýtal sa, či jej snáď za to nestojí. A tak súhlasila aj s tým. Prvýkrát v živote. Veď to bol predsa ON. 

Hotovo.

Obliekali sa. V tichosti. Na raňajky s nim nešla a on sa ani nepýtal. Vraj by to medzi nimi nefungovalo a nechápe, čo si vlastne myslela. Že budú spolu? Že k nej cíti niečo viac, ako chuť pretiahnuť ju? Nech je rada, že si spolu užili, ale každý musí ísť ďalej svojou cestou. Ani sa nerozlúčili. 

Mlčky sa zbalila a zadržiavajúc slzy písala správu. „Prepáč mi, bola to chyba, rada by som sa vrátila domov. Ak je to ešte stále môj domov. Po tvojom boku. Ľúbim ťa.“

Prijal ju späť. Dobrovoľne zneužitú, oklamanú, zneuctenú, so špinou, ktorú už zo seba nikdy nezmyje. Pritúlila sa k nemu a bezpečie jeho objatia cítila viac, ako kedykoľvek predtým.

Nikdy sa mu nepriznala.

Pin It on Pinterest

Share This