BAVENDO PARK NA LETNOM KÚPALISKU: O niečo drahšie, no s novými atrakciami

Tohto roku letné kúpalisko otvorí svoje brány s vyšším vstupným, no zároveň s novými atrakciami, ktoré musí sám návštevník posúdiť, či stoja za to. Či si zaslúžia tohtoročné novinky drahšie vstupné, v cene ktorého bude detský park s veľkými nafukovačkami a bufetmi, vstup na ihriská a taktiež na krytú plaváreň, čo je celkom fajn priestor a dostatok možností pre návštevníka. Každopádne, v tomto článku nebudeme posudzovať a polemizovať o výške vstupného, ale prinášame pár informácii o nových atrakciách a rozšírení kúpaliska o detské zážitky aj mimo bazénov a to zábavnou zónou s prvkami, ktorých fotografie sú pod článkom.

Letné kúpalisko v Spišskej Novej Vsi bude toho roku obohatené o priestor s detskými atrakciami s veľavravným názvom “Bavendo” a snáď si deti prídu na svoje, pretože si to zaslúžia. Tak nech si to leto maximálne užijú a majú z neho radosť. Cieľom týchto pestrofarebných nafukovačiek je vytvoriť pre deti nezabudnuteľnú párty, zážitky na rôznych atrakciách a skvelý servis, pričom pri každej atrakcii je postarané o dozor nad bezpečnosťou a nebudú chýbať ani sprievodné akcie a animátori.

Bavendo park je zóna nielen pre deti, ale snáď ho ocenia aj ich rodičia, napríklad v bistro bare, kde nájdu osviežujúce nápoje/čerstvé šťavy, pivo, káva…/ a niečo malé na zahryznutie. Niektoré z atrakcií môžu dokonca vyskúšať aj dospelí, tak snáď si užije celá rodina a cena vstupného sa bude rovnať spokojnosti z návštevy nášho kúpaliska. Už totiž potrebovalo niečo nové, čo nenudí, ale naopak dodá mu energiu, sviežosť, pestrosť a viac možností zábavy.

Nech je to teda pre všetkých poriadne “Bavendo” a nie iba voda, deka, slnko a kelímok s teplým pivom.

 

Pin It on Pinterest

Share This