Na pocite šťastia treba neustále pracovať

Čo je šťastie? Je to stav duše, súlad myšlienok, duševná rovnováha, pocit, ktorý nás napĺňa a dáva nám krídla. Pocit, ktorý zaženie pochmúrne myšlienky, prinavráti nám úsmev a nikdy nás nenechá v štichu.  Pociťujete, že šťastie nie je trvalé? Áno, je tomu tak, šťastie si niekedy s nami robí čo chce, ale to len preto, aby sa opäť mohlo vrátiť a vo väčšej intenzite. Neveríte? Ak ste práve odpovedali nie, tak práve v tejto chvíli ste začali spochybňovať slovo ŠŤASTIE.

Nepochybujte o svojich pozitívnych myšlienkach, pridajte na intenzite aj keď je šťastie vrtkavé, ale určite nemá v pláne nikoho obchádzať. Stavte na svoju intuíciu a počúvajte svoje srdce, ktoré tak zvučne bije bez prestávky len preto, že je v ňom  ŽIVOT. Nepremrhajte  svoj život trápením sa nad vecami, ktoré momentálne nedokážete zmeniť, kráčajte stále vpred a nikdy sa nevzdávajte! Robte veci, ktoré Vás robia šťastnými, ale nezabúdajte zároveň ani na šťastie iných, pretože šťastie spočíva aj v pomoci iným. Pomoc iným nás obohacuje na duši a mení naše konanie a pocity.

My Vám, ale aj Vašim blízkym, priateľom a známym ponúkame, na to aby sa šťastie a sila pozitívneho myslenia stali súčasťou Vášho každodenného života Magnetku Šťastia, ktorá Vám bude pripomínať, že na pocite šťastia treba neustále pracovať.

A nezabudnite, že s Magnetkou Šťastia a úsmevom je deň krajší!

Staňte sa fanúšikom na FB: facebook.com/magnetkystastia

Objednávajte tu: magnetkystastia.sk

Pin It on Pinterest

Share This