SPOTS BY ZK: MAĽOVANÉ ŠILTOVKY A TENISKY PODĽA VAŠICH PREDSTÁV

Talent v sebe treba nájsť, vedieť ho rozvíjať, správne použiť, ukázať ho okoliu, a samozrejme v ideálnom prípade ho vedieť aj speňažiť. Veď kto by si nechcel zarábať alebo privyrobiť tým, čo ho baví a čo mu ide s ľahkosťou a prirodzene?

Mnohí ľudia majú šikovné ruky a niečo vyrábajú. A je fajn si to nenechať len pre seba niekde v skrini, šuflíku či na poličke, ale vedieť to ukázať svetu. A prečo si za tú svoju šikovnosť, čas a fantáziu nevypýtať peniaze? Navyše, sú to vždy originálne kusy, či už ide o maliarstvo, sochárstvo, košikárstvo, výrobu šperkov a umenie celkovo.

Podobné je to aj pri maľovaní na textil. Každé jedno tričko, šiltovka, bunda či nohavice, je jedinečným kusom, pretože je maľovaný ručne. Žiadnou grafikou nahodenou do počítača a následným potlačením textílie, alebo výšivkou. Ručne maľovaný kus budete mať iba vy a ľudia dnes túžia po jedinečnosti a originalite. Nosiť niečo, čo nebude mať nikto iný. A aby to bolo kvalitné a cool. Používa sa ešte to slovo? COOL? Alebo ho nahradilo nejaké iné, ktoré vystihuje originalitu, sviežosť, šikovnosť, zábavnosť, dobrý pocit?

Napríklad za takou maľovanou šiltovkou je kus fantázie, času, pozornosti. Pretože sa tomu kusu textílie treba venovať. Vziať ju do ruky, predstaviť si výsledok a pustiť sa do práce. A potom nosíte na hlave niečo, čo nemá nikto iný. Takže paráda. A talenty treba aj podporiť – kúpou, reklamou, odporúčaním.

Ak niekde uvidíte stánok s výrobkami, ktoré daný človek vytvoril ručne, pristavte sa aspoň pozrieť, poobdivovať, inšpirovať sa a prípadne aj podporiť kúpou. Pretože to nie je samozrejmosť. Že má niekto stále chuť niečo vyrábať.

A tu je ukážka Zuzaniných výtvorov. Pod fotkami nájdete kontakt.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100094377767698

Pin It on Pinterest

Share This