ZAMYSLENIE K BILLBOARDOM A ČMÁRANIU PO NICH

Tým kandidátom ide tak veľmi o ľudí a o ich bezpečnosť, že vycapia k cestám svoje billboardy so sloganmi, aby si ich mohli šoféri čítať. Načo dávať pozor na cestu, treba pozrieť kto je na fotke, aká je to strana, aké je logo, aký je slogan. Odpútavať pozornosť. V iných krajinách bojujú proti billboardom pri cestách, u nás nie. A viete dobre, ako málo stačí, aby vám do cesty vošla zver, dieťa, cyklista, opilec, iné auto. Zlomok sekundy. Načo teda tie billboardy? Veď my predsa vieme, že tí kandidáti tu sú. Že žijú.

A k čmáraniu po bollboardoch:

Politická satira, aj kreslenie po ksichtoch kandidátom je tu od nepamäti. Kreslenie a nápisy po politických plagátoch. Domaľovávanie fúzov, okuliarov po ksichtoch 😀 K tomu rôzne heslá. A nie, neberiem to ako poškodzovanie nejakého cudzieho majetku. Je to skôr ukážka nálad v spoločnosti. Zrkadlo politike. Čo čakali?

Viete si predstaviť, že keby sme tu mali nejakého fakt dobrého a obľúbeného politika, že by niekto po ňom kreslil? Niekto, kto nemá žiadne kauzy, podozrenia. Myslíte si, že by mu niekto kreslil po ksichte? Toto všetko sú nálady ľudí a ukážka toho, aká je atmosféra v spoločnosti, meste, krajine.

Pin It on Pinterest

Share This