CUBANO BAR – ĽUDIA, ZÁBAVA, TANEC, HUDBA, ŠTÝL

Áno, aj naše mesto ponúka množstvo priestoru pre všetkých, ktorí chcú ísť za kultúrou, alebo za zábavou. A rozmanitosť konceptov jednotlivých podnikov stačí na to, aby si prišiel na svoje každý a našiel svoj obľúbený, do ktorého sa bude rád vracať.

Spomedzi zariadení, ponúkajúcich zábavu, hudbu, tanec a pohotovú obsluhu, by som rád vyzdvihol Cubano bar, ktorý je tu už dosť dlho, ako dôkaz toho, že jeho prvotná myšlienka stála za to a neustále úsilie a ochota pokračovať v jeho zveľaďovaní a skrášľovaní  svedčí o správnom vedení.

Je jasné, že každá krčma, bar, či diskotéka si nájde svojich priaznivcov, ale aj odporcov a to z rôznych prízemných dôvodov. Nedá sa vyhovieť každému a v tom je užitočná rozmanitosť podnikov. Ani Cubano nevyhovie každému a osobne si myslím, že to ani nemá v úmysle. Nie je ani možné obsiahnúť stopercentnú spokojnosť zákazníkov a účasť všetkých obyvateľov mesta a okolia. A ani to nepotrebujú. Už dávno totiž majú svoju stálu klientelu, ktorá sa neustále rozširuje o ďalších ľudí, ktorí sa chcú zabaviť.  A ich spokojnosť svedčí o tom, že podnik stále funguje.

Samozrejme, že aj ja som sa mnohokrát v bare zabavil a užil väčšie množstvo alkoholu a našťastie som sa neskotúľal dolu schodami, ani ma nemuseli vyhadzovači ťahať von za ucho, ako malého chlapca. Vždy som však spokojný. Čo očakávam, to dostanem. Víkend medzi ľuďmi, načerpanie energie z hudby, drinkov, uvoľnenie a vyčistenie mysle od problémov a trápení.  Pekné, milé, ochotné a hlavne trpezlivé dievčatá za barom nie sú skúpe na slovo, ani na úsmevy a tak je to fajn.

Osobne sa mi páčia pekné priestory, zariadenie, hudba a veľká terasa, na ktorej sa dá s kamarátmi popíjať pod holým nebom. Často stretnem ľudí, ktorých som nevidel dlhé roky, známych z detstva, zo školy, zo sídliska, či z niekdajších spoločných záujmov a je to príjemné. Stretnúť starých kamarátov, podať si s nimi ruky, prehodiť pár slov, úsmevov, prianí, prípitkov.

Myslím, že každý si nájde to svoje. Bar navštevujú rôzne typy ľudí. Pekné ženy, ktoré chcú byť obdivované a chlapi, ktorí to vedia oceniť, taktiež tanečníci, športovci, alkoholici, grázli, radodajky, márnotratníci, chválenkári, samotári, starí mládenci, ťažko pracujúci, opustení a všetci ďalší, ktorí potrebujú zabudnúť, odreagovať sa, relaxovať, opiť sa, vyliečiť zlomené srdce, zoznamovať sa, hľadať partnerov, partnerky, sexuálne objekty, alebo len tak posedieť s kamarátmi, či zatancovať si. Samozrejme, že sa nájdu aj takí, ktorí prídu hlavne kvôli tomu, aby hľadali chyby a nedostatky a mohli potom špekulovať, kritizovať a nadávať. No nikto z nich neprišiel s lepším nápadom, alebo vlastným podnikom, aby ukázal, ako sa to má teda správne robiť.

Cubano baru prajem nekonečné množstvo vydarených a úspešných víkendov, spokojných návštevníkov, vyprázdnených pivných sudov a fliaš, odohratých piesni, úsmevov, trpezlivosti, sily a nápadov.

Autor článku: Miroslav Hnát

 

Pin It on Pinterest

Share This