FYZIO SPORT. DOPRAJTE SVOJMU TELU TO, ČO POTREBUJE.

Doba je náročná a žije sa ťažko. Sme unavení, zničení, opotrebovaní a ubolení, či už z práce, tréningu, života, choroby, alebo veku a často hľadáme riešenia v tlmiacich liekoch, ktoré si sami naordinujeme, alebo amatérskym naprávaním chrbtice, praskaním kĺbov, či neodbornou masážou. Môžeme si tým ale viac uškodiť, ako pomôcť.

+++

K starostlivosti o svoje telo a zdravie nepatrí len pohyb, cvičenie a vhodná strava. Rovnako dôležitá je aj regenerácia, oddych a nezanedbávanie zdravotných ťažkostí, bolesti, alebo slabosti.  A práve v tomto nám pomáhajú rôzne masáže, fyzioterapia, akupunktúra, rehabilitácia a podobne.

Aj v našom meste si môžme vybrať z množstva ľudí, ktorí sa špecializujú na tieto úkony a je dôležité si vybrať správne. Ak netúžite po zarastených, upotených, stokilových predlaktiach, ktoré vás budú brať zaradom z čakárne, ako kúsky cesta, pripravené na vymiesenie v pekárni, ani po zápachu starého masažného krému, vŕzgajúcom lehátku, ani po unavenom fučaní znudeného, demotivovaného odborníka, ktorý už má lepšie časy za sebou, skúste navštíviť kvalifikovaného fyzioterapeuta, osobného trénera, maséra a chiropraktika Mgr. Daniela Reckého, ktorý vás svojou odbornosťou, skúsenosťami, skutočným záujmom o váš stav a individuálnym prístupom utvrdí v tom, že ste si vybrali dobre.

Navštívte zariadenie FYZIO SPORT v Spišskej Novej Vsi na sídlisku Tarča a doprajte vášmu telu oddych, uvoľnenie od bolesti, regeneráciu, zotavenie a liečbu.

Zaslúžite si to.

 

http://www.fyziosport.sk/

Autor článku: Miroslav Hnát

Pin It on Pinterest

Share This