NESCHOPNÁ MESTSKÁ POLÍCIA V SNV, ALEBO AKO MA BRALI SO SEBOU

/bude to možno trochu drsné, no som nasratý/

Mestská polícia v Spišskej Novej Vsi je banda neschopákov!!! Zároveň je to zrkadlo radnice a pijackého vedenia mestskej polície!!!

Podelím sa s vami o včerajšiu nočnú príhodu.

Je noc. Na obvyklom mieste na sídlisku je opäť hluk. Idem tam s kamarátom, aby som si s mladými normálne pokecal, že či je nevyhnutné robiť hluk o polnoci, púšťať hudbu a vrieskať. A tá debata bola celkom fajn. Možno si niečo z toho, čo som im povedal, vezmú k srdcu. Keď už tí leniví mestskí policajti serú na to, čo sa deje na sídliskách a iba chodia okolo. Pritom všetko to, čo by mali riešiť aj prevenciou, sa deje na rovnakých miestach.

Keď šli druhýkrát okolo, tak už svietili baterkou, že čo sa deje. Šiel som im naproti a vravel o čo ide. A že by to mali riešiť preventívne oni, aby sa ľudia mohli na sídlisku vyspať. No tých tupcov nezaujímalo, čo im hovorím. Chceli moje doklady. Nikoho iného, iba moje. Akoby po mne šli. Odmietol som. Z princípu. Čo som nejaký zločinec? Takže chceli, aby som šiel s nimi. Šiel som. Nikto iný, iba ja. Nikoho iného sa nič nepýtali, ani nezisťovali čo sa deje a prečo tam je toľko ľudí. Chlapci nechápali, že prečo ma policajti brali. Bez riešenia situácie. No nechcel som sa s nimi naťahovať a bol som aj zvedavý na tie ich postupy. Ale vypité som mal 😃. No z ich strany to bola iba demonštrácia “sily”. Neodpovedali na moje otázky, aj keď som tvrdil, že sa pýtam ako občan na ich nečinnosť a prečo sa ani neopýtali, čo sa tam dialo.

Došli sme na políciu a zase to komické demonštrovanie sily. Pritom pri chabom pokuse policajta prehľadávať ma, sa mu triasli ruky, ako gače vo vetre. Odmietol som však vyložiť svoje veci z vreciek. Čo som nejaký zločinec? Už mi to prišlo smiešne. Celé ich zmätené jednanie. Idem riešiť nočný hluk – priateľsky, aby to malo nejaký účinok, a oni takto. A vraj, či beriem spravodlivosť do vlastných rúk. Ja? Veď sa len snažím riešiť niečo, čo oni zrejme nedokážu. Iba čumia, žiadna prevencia, žiadna osveta. A keď ich pošlú napríklad do madarasparku riešiť mladícku párty, tak sú posratí tam ísť. Ja som sa tým mladým snažil iba dohovoriť a určite si to prečítajú. Tešilo ma, že sa s nimi dalo normálne baviť. Žiadna drzosť. Načo mám ale volať policajtov, keď vidím, ako sa vozia a čumia, hovno robia, spia za CBA na Západe a serú na to, čo sa deje na sídliskách. Takže ma v noci vzali k sebe…. tam robili ramená a potom ma poslali preč. Pritom by som ich oboch roztrhal v rukách za pár sekúnd. A keď som žiadal služobné číslo, tak žiadna ochota. Vyviedli ma preč a už mi zrazu tykali. Klopal som, neotvorili. Tak oni ma zoberú zo sídliska tam, a potom ma vyhadzujú.

Tak to chodí – vezmú vás kvôli tomu, že kladiete otázky a niečo sa snažíte riešiť. S mladými. Po dobrom. To, čo mali oni urobiť už dávno. A neopýtajú sa, čo sa tam vôbec deje. Už ani nepamätám, čo som im tam všetko vykričal. 😃Lenivcom. Ale už som toho mal fakt dosť. Mestská polícia môže aj za vandalizmus a výtržníctvo, ktoré je stále na tých istých známych miestach. Oni dávajú priestor tomu, že sa napríklad minule mladá dievčina na školskom dvore otrávila alkoholom. Lebo tam preventívne nechodia, napriek tomu že vedia, že sa tam toto deje.

A potom vidíte novoročný príspevok na tej zapredanej oficiálnej facebookovej stránke mesta, ako primátor gratuluje mestskej polícii za zásluhy. Za aké zásluhy kurva????? Iba sa kryjú navzájom a dávajú priestor vandalizmu, rušeniu nočného kľudu, zlému parkovaniu a podobne… . A keď treba, aby sa aspoň prešli na miestach kde vyčíňajú mladí, tak sú posratí od strachu.

Pre toto nemám pochopenie a ľutujem, že som sa niekedy vôbec verejne zastával policajtov. Aj keď sú medzi nimi aj dobrí chlapi, aby som niekomu neukrivdil. A kým pijak vo vedení mesta bude dosadzovať pijakov do vedenia mestskej polície, tak sa nič nezmení. Ale potrebuje, aby tam bol niekto, kto mu bude zobať z ruky a robiť to, čo sa mu povie. Na to “hviezdne” vedenie mestskej polície je však hromada sťažností a už sa to konečne má riešiť aj na mestskom zastupiteľstve. Čo vám poviem. Alkohol a neschopnosť.

Ja s mestskou políciou nemám inú, než zlú skúsenosť. Nič dobré. Uvediem pár príkladov, kvôli ktorým som ich už prestal k niečomu volať a neverím tomuto orgánu. A to nepočítam to, že som ich niekoľkokrát pristihol zašitých niekde v prdeli. Nepočítam ani to, že striehnu na parkoviskách, ktoré nie sú mestské, ako napríklad pri poliklinike, a tam dávajú pokuty. Pritom tam nemajú čo robiť. Čo si máte myslieť o ich prehľade, keď ich voláte k rozbitým dverám do CVČ a oni prídu neskoro, pretože nevedeli kde to je a šli úplne niekde inde. A potom vystúpia z auta s tým kyslým výrazom bez stopového množstva ochoty a chcú niečo riešiť. Navyše keď páchateľov vidia neďaleko. Čo si máte myslieť o ich nasadení, keď ich voláte pretože po parkovisku pobehuje nejaký idiot a kričí na ľudí, že ich zabije, potom si ľahne na cestu aby nemohli prechádzať autá a oni s vami zjednávajú do telefónu, či vôbec majú prísť. Že možno už bude preč kým prídu. Ako máte veriť mestskej polícii, ktorá napríklad na vaše zavolanie ani nepríde? Ako môžete veriť polícii, ktorú keď voláte k vážnemu úrazu, ani nevystúpi z auta? Ani keď ich voláte, že potrebujete pomoc a asistenciu, kým príde záchranka. Iba čumia z auta ako teľatá. Čo si máte myslieť, keď sa stretnete s nespokojnosťou s náčelníkom polície, údajne kvôli neschopnosti a alkoholu. Aspoň že to poslanci konečne idú riešiť. Sľuboval totiž kadečo a nakoniec hovno urobil. Namiesto pochvaly od primátora, by som mu dal fúkať. Opakovane.

A na týchto neschopákov treba toľko zainvestovať. Z našich peňazí. Veď si to zaslúžia, nie? 😀

– Bežecký pás do posilňovne 1 699 eur

– Veslovací trenažér do posilňovne 579,97 eur

– Skrinky do šatní príslušníkov MsP 4 632,48 eur

Kiežby v SNV kandidoval na primátora niekto nový a silný. Niekto kto urobí poriadky aj na radnici, nielen na mestskej polícii. Ale to už je iný príbeh.

A tu máte toho slávneho náčelníka, ktorý chcel robiť veľké zmeny 😀

https://www.snv.sk/archiv?video=200604-1

/foto: spisskanovaves.eu/

Pin It on Pinterest

Share This