Sezóna zimných večerov na chate pri krbe začína

Aj vy sa radi ubytujete v drevených chatkách s vynikajúcou horskou atmosférou, pri krbe sa pohostíte vareným vínkom a navaríte si výborné jedlo podľa želania? Takto si predstavujú, ale čo je najdôležitejšie aj v skutočnosti užívajú mnohí z nás.

Aj Slováci naskočili na vlnu zľavomatových krátkodobých pobytov. Ponuka je široká a vy si môžete vyberať oddych a relax v rôznych zariadeniach. Ešte väčšie šťastie majú majitelia rekreačných chát resp. chalúp. Tí vôbec nie sú obmedzovaní časom a navštevujú svoje rekreačné obydlia pravidelne. Atmosféra zasneženej krajiny, vonku duje severák a vy si s vyloženými nohami vychutnávate svoj víkend. Na svoje si príde celá rodina.

K horám patrí romantika pri krbe. Posadíte sa k praskajúcemu drevu v krbe a užívate si vysokohorskú atmosféru. K tomu patrí dobrá kniha, alebo pre aktívnejších sú to spoločenské hry. Skrátka niet nad oddych na chalupe.

Záujem o kúpu rekreačných nehnuteľností rastie. Za posledné tri roky sa dopyt po takýchto nehnuteľnostiach zdvojnásobil. Väčšina záujemcov kupuje chatu, alebo rekreačný pozemok pre seba, za účelom vlastného relaxu. Niektorí investori zase nehnuteľnosť ponúkajú na prenájom.

V prípade, že si rekreačnú nehnuteľnosť chcete postaviť svojpomocne, je pre vás ideálne obzerať sa po pozemku, ktorý je určený na výstavbu. Niektorí developeri ponúkajú výstavbu rekreačných objektov v rámci lokality na to určenej. Možností je viacero. Alebo si kúpite rekreačný pozemok samostatne, alebo kúpite hotový projekt.

Viac sa dočítate v tomto článku: Slováci chcú investovať do rekreačných nehnuteľností

Pin It on Pinterest

Share This