Nová značka športového oblečenia zo Spiša

S príchodom jari sa do povedomia dostáva nová značka športového oblečenia UNBELIEVABLE BODIES, za ktorou stoja mladí, šikovní a kreatívni ľudia zo Spiša. Myslím si, že si zaslúžia šancu a pozornosť všetkých, ktorí holdujú športu a majú radi pohodlnú módu, či už na tréning, alebo bežné nosenie. Je predsa správne podporiť domácich, aby sa im darilo a  okrem iného tým vyzdvihnúť náš región a ukázať, že aj tu žijú šikovní a kreatívni ľudia, so vzťahom k športu a móde.

Výrobu produktov značky UNBELIEVABLE BODIES sprevádza energia, nadšenie, cieľ a záujem o potreby a spokojnosť každého zákazníka, čo možno vidieť na štýle, spracovaní a strihoch. Logo značky UB nenásilne vypovedá o koncepte a cieľovej skupine, ktorú chce osloviť, nebije zbytočne do očí a nesnaží sa mixom farieb kradnúť pozornosť zákazníkov, ako tým jediným, čím môžu zaujať. A myslím si, že si zaslúžia pozornosť všetkých športovo založených ľudí, ktorí chcú popri aktívnom spôsobe života ísť s dobou, byť moderní a cítiť sa pohodlne.

Značka kombinuje tlačené motívy s vyšívanými a tým sa samozrejme zvyšuje aj kvalita spracovania a jednoduchšia manipulácia pri praní. Strihy a materiál taktiež zodpovedajú potrebám športovcov a neobmedzujú v pohybe pri tréningu.  Oblečenie je vhodné aj na bežné nosenie, či už do mesta, alebo do prírody a už samotné o človeku vypovie, aký spôsob života vedie a aký má prístup k svojmu telu a zdraviu.

Výrobcov športového oblečenia je veľa a možno máte svoju obľúbenú značku, no je fér porovnať zahraničných výrobcov s domácim a dať mu šancu na získanie si Vašej priazne. Iba tak budeme napredovať aj v našom regióne a mladí ľudia tu nikdy celkom nestratia nádej a chuť tvoriť.

www.unbelievablebodies.com

 

Pin It on Pinterest

Share This