ROZJEBANÉ CESTY, PODJAZD V ZLOM STAVE A DRZÉ ŽIADANIE PEŇAZÍ PRE SMOTÁNKU NA VIP ZÓNU

Tiež ma serú tie rozjebané deravé cesty a že si na nich kurvíme svoj majetok. Nehovoriac o tom, že takýto stav ciest ovplyvňuje plynulosť cestnej premávky a jej bezpečnosť. Ale vraj nie sú peniaze na toto a na tamto. No stačí sa pozrieť, na čo všetko peniaze sú a hneď vám nejde do hlavy, ako je možné, že na niečo sa vedia nájsť peniaze IHNEĎ a IHNEĎ sa dajú zohnať aj externé zdroje, ak je treba, no mnohé cesty sú tu dlhé ROKY rozjebané. Taktiež chodníky a tie prepadnuté kanály. Akurát, že ich po mnohých rokoch na letnej ulici v tom ľavom pruhu označili. Aby tam nikto neurval koleso.

Keď sledujete povinné zverejňovanie a všetky tie zmluvy, faktúry a objednávky, tak zistíte, na čo všetko sa peniaze nájdu a kam všade sa porozhadzujú a potom jasné že sa zruší napríklad aj taká zimná pohotovosť na údržbu v prípade nasneženia. Jasné, že to ovplyvňuje aj kosenie a príkazy zhora. A jasné, že sa potom nerobí nič poriadne. Vizitka vedenia mesta. Urážlivého vedenia mesta, ktoré neznesie pravdu.

Nie sú peniaze, ale mať tú drzosť prísť s návrhom dať z mestských peňazí 300 tisíc na VIP, aby mala kde smotánka vysedávať? Hnus. A ešte sa to snažiť zmanipulovať špekulantsky vytvorenou dôvodovou správou, ktorú mnohí občania pochopili tak, že tých 300 tisíc žiadajú na rekonštrukciu wc, šatní atď…. Nie. Prečítajte si to pozorne, alebo si pozrite záznam zo zastupiteľstva, kde sa k tomu vyjadrujú poslanci. A pochopíte. Takže VIP, aby sa tam mohlo chlastať a aby sa dievčatám mohli ponúkať miesta na mestskom úrade a kade tade. Peťo Bednár to dobre povedal.. že sa nebudeme skladať na smotánku. Pozrite si aj jeho video na jeho stránke. Tu je link.

https://www.facebook.com/peter.bednar.188/videos/1139360737375092

A tu je návrh aj so špekulantsky napísanou dôvodovou správou:

Veci neporobené, chátrajúce ihriská, rozjebané cesty a chodníky, nedokončené projekty, množstvo nesplnených sľubov…. a je OJEB, že nie sú peniaze. Len si pozrite, na aké predražené zakazky šli peniaze a komu každému. Stále tie isté firmy, tie isté mená, tie isté prepojenia a rozhodujú stále tí istí ľudia.

Ale poďme ďalej. Čo podjazd? Na internete sa objavilo toto:

https://sita.sk/nasadoprava/most-v-spisskej-novej-vsi-si-vyzaduje-obnovu-jeho-stav-bol-zaradeny-do-stupna-pat/

A všimnite si, že stav sa bude rapídne zhoršovať. Kto bude potom kurva zodpovedný, keď to spadne? Keď tam niekto umrie? A tu je jedno kto má aké kompetencie. Majú kurva medzi sebou komunikovať, aby sme mohli žiť bezpečne a nebáť sa, či tu zase niečo nespadne. A nie sa o tom baviť iba v krčme pri pive. A potom ľuďom rozdať perá, škrabky na okná, navariť guľaš, vymyslieť slogan, pofotiť sa kade tade…., a vyhraté sú ďalšie voľby. A popri tom tu rastú kadejakí frajerikovia, ktorí tak ako sú arogantní k ľuďom, tak arogantne a bezohľadne aj jazdia. A prechádzajú sa po mestskom úrade, akoby im to tam patrilo. A ako vyzerá budova mestského úradu a ako opadáva? To je vizitka sama o sebe.
Takže tu sa rozpadávajú cesty, chodníky, budovy, mosty…. a niekto má drzosť žiadať na zastupiteľstve o 300 tisíc na VIP. Aby mala kde smotánka tráviť čas. A zamlžiť to tým, že “Veď dajme peniaze z mestských a MOŽNO sa nám tie peniaze vrátia z fondu na podporu športu. A keď nie, tak čo…. budeme mať o 300 tisíc menej v mestskej kase. Napokon, všetko už tu máme porobené.”

Ak máte čas, pozrite si záznam od času 2:16:10. Pochopíte mnohé z tohto príspevku. Takto by chcela smotánka, aby sme sa im zložili na VIP. Pekne to vysvetľuje poslanec Bednár, aj Šuca, aj Javorský, aj Akram, aj Buza. Pozrite si záznam od času 2 hodina:16 minúta:10 sekunda. Aby ste pochopili, o čo ide. Veľmi zaujímavé to je.

Pin It on Pinterest

Share This