NA POBAVENIE: PROFIL TÝŽDŇOVÉHO KULTURISTU

Profil rýchlokvaseného kulturistu:

Prvý deň: Prichádza vyplašený do posilňovne, bojí sa na kohokoľvek pozrieť a zdraví sa tichučko, ako myší prd. Rýchlo sa prezlečie a ide na to. Cviky mu poradil kamarát. Odbúcha to za 40 minút a bolí ho celé telo. Vošiel doňho pocit, že rastie. Že svaly rastú, pretože sú zrazu akési tvrdšie, napumpovanejšie. Príde pred zrkadlo, čaká kým v šatni nikto nebude a skúša napínať bicepsy. Paráda, je to tam. Veď sa hovorí, že keď to bolí a páli, tak to rastie.

Druhý deň: Prichádza už aj s kamarátom, aby mu mal kto pomôcť s váhami. Kupuje si predtréningovku, do šatne vstupuje sebavedomejšie a pozdraví sa ostatným. Na papieriku má napísané cviky, tak ide na to. Po cvičení sprcha a polhodinové miešanie proteínu v šejkri, akoby mu to malo zachrániť život. Pri odchode si kupuje permanentku a tribulus.

Tretí deň: Číta diskusné fóra a sleduje videá o steroidoch. Načo suplementy? Treba byť čím skôr veľký a silný. Aby ho obdivovali, aby ho nešikanovali, aby bol niekto. Podarí sa mu niečo zohnať a hneď si to aj aplikuje. Príde do fitka, žuje žuvačku ako stará unavená kurva predkožku, nepozdraví sa, vyvalí dvere do šatne, tam čumí, nikomu sa nepozdraví, neodzdraví, nemá ani uterák. Nabehne na stroje, zazerá na ostatných a vysmieva sa im. Kričí pri ľahkých váhach ako pri žlčníkovom záchvate a myslí si, že podáva neskutočné výkony.

Štvrtý deň: Pri prezliekaní dáva ostatným rady, čo by mali brať. Aké ihly a aké tabletky. Je predsa odborník, pretože prečítal množstvo materiálov na internete. Díva sa na ostatných pohŕdavo, vkuse sa obzerá v zrkadle a vidí sa tam o 100kg väčší, než v skutočnosti je. Nadáva na trénerov, že nič nevedia a krúti hlavou, keď niekoho vidí cvičiť, pretože si myslí, že je tam ten človek zbytočne a mal by sa venovať niečomu inému. Že len zavadzia.

Piaty deň: Už má profilovku hore bez, o zrkadlo v šatni. A ľudia mu dávajú srdiečka a obdivné komentáre, pretože ho nechcú uraziť. Tajne sa však na tom bavia. Pár kamarátov si dovolí napísať mu v komentári pravdu a on ich okamžite má za falošných. Že mu závidia úspech a premenu. Prichádza do fitka naširoko ako kovboj a ide priestorom, akoby mu to patrilo. Akoby sám holými rukami oslobodil mesto. Pri cvičení chodí za ostatnými a radí im, ako majú správne cvičiť. On to predsa videl na množstve videí a tak vie poradiť čo a ako. Aj čo sa týka stravy.

Šiesty deň: Priniesol so sebou vizitky a plagáty, pretože je z neho fitness tréner, výživový poradca, masér a športový fotograf v jednom. Núka chlapcom steroidy, kamagru a riešenia na všetky možné problémy. Na tele mu pribudli tetovania a oblieka si iba značkové veci. Do uší ma zarazené nové slúchadlá, no nikto nepočuje, že mu tam hrá Ibrahim Maiga, Noga a Skrúcaný, Barbara Haščáková, Dano Junas, Martin Madej a Moravanka  Prihovára sa dievčatám, snaží sa ich baliť no stále si neuvedomuje, že je polovica z nich a že ešte nie je ani na štarte.

Siedmy deň: S nikým sa nebaví, do uší mu na plné pecky reve rocková hudba, všetky stroje, činky a zrkadlá sú iba jeho. Pripravuje sa na súťaž. Kričí pri tom ako ranený jeleň, hádže náradie po zemi, nepratá po sebe. Nesmie si predsa upratovaním kotúčov narušiť symetriu.

Osmy deň: Sklamaný a nasratý nadáva na porotu a že všetky súťaže sú zmanipulované a podplatené, pretože “Dovolím si povedať, že som mal lepšiu formu, než väčšina z ostatných súťažiacich.” Aj tak skončil posledný.

Končí s cvičením aj s kariérou trénera.

Pin It on Pinterest

Share This