IVB SLNEČNÝ DVOR: Vaša príležitosť na nové bývanie

Ak uvažujete o vlastnom bývaní, tak aj z hľadiska rastúcich cien nehnuteľností, materiálov a energií je teraz ten správny čas. Pretože ani budúci rok nemusí priniesť zníženie cien. A podľa odborníkov ani neprinesie.

Ak vás láka bývanie v našom regióne, v blízkosti Slovenského raja a s výhľadom na Tatry, tak pre vás možno bude ideálna ponuka bývania v obci Spišské Tomášovce. Táto malebná a rýchlo sa rozvíjajúca obec má čo ponúknuť a od mesta je iba 10 minút. Navyše, územie obce je súčasťou rekreačného územného celku Slovenský raj. Takže v blízkosti nájdete bohaté možnosti turistiky a športu.

Premierreality.sk ponúka v tejto oblasti novostavby rodinných domov, v centrálnej časti obce. V pláne je vybudovanie štyroch samostatných rodinných domov a troch dvojdomov. Všetky domy budú napojené na inžinierske siete, s príjazdovou cestou a chodníkom. Výstavba je naplánovaná so začiatkom v októbri 2023.

Viac informácií sa dozviete na webe:

https://www.premierreality.sk/nehnute%C4%BEnos%C5%A5/predaj-dvojpodlaznej-novostavby-rodinneho-domu-ibv-slnecny-dvor-spisske-tomasovce/

Pin It on Pinterest

Share This