O PEKNÝCH ŽENÁCH NA SPIŠI

Áno, na Spiši máme veľmi veľa pekných žien a teší ma, že nie všetky chcú byť tuctové. Že majú rady svoj život, svoje telo a svoju prirodzenosť. Že nie všetky túžia byť plastovými umelými figurínami, ani rozmaznanými influencerkami, ani instagramovými modelkami predávajúcimi fejky.

Je fajn, keď je každá žena jedinečná a sama sebou, bez toho aby musela napodobňovať obľúbené “celebrity”. Aj keď pre niekoho môže byť škaredou, neatraktívnou, nepríťažlivou, nemožnou, nezaujímavou, nudnou… , tak pre niekoho iného bude tou najkrajšou a najlepšou ženou na svete. A to je na živote pekné. Rozmanitosť.

Každý máme svoj obľúbený štýl hudby, filmový žáner, umelecký smer, obľúbenú farbu, kuchyňu, značku, miesto, ročné obdobie. Každý máme iný vkus aj na ľudí. A aj preto je fajn, že je každý v niečom iný. Môžeme si vyberať. Nemôžeme sa páčiť každému. To nejde.

Je fajn vidieť, že nie každý meria ženskú krásu počtom penisov, ktoré stvrdnú v jej prítomnosti. Krása ženy totiž spočíva v hlbších princípoch, pocitoch a dojmoch.

Žena je viac, ako len telo a túžba dostať ju do postele. Je to jej prejav, je to jej hlas, je to jej smiech, je to jej názor, je to jej vnímanie sveta, umenia, pocitov, rodiny, partnerstva, priateľstva. Je to jej vystupovanie, vlastnosti, povaha a jedinečné čaro osobnosti, ktorým žena dokáže okúzliť v každom veku, aj s telesnou vadou, aj bez kíl mejkapu, aj bez plastových doplnkov, aj zjazvená, chorá, chudobná, neupravená. Aj keď má svoje chyby, zlozvyky, neresti. Sú súčasťou jej jedinečnosti.

Krása ženy spočíva v tom, že životnému partnerovi nedá dôvod na pochybnosti a tiež je schopná pozorností, nie iba očakávaní. Stelesňuje slovo neha, jemnosť a krehkosť a nevysmeje chlapa za ružu, vyznanie, zamilovanú báseň, pozvanie na večeru. Krása ženy je to, keď sa pri nej chlap nemusí hanbiť za nedostatok bankoviek v peňaženke, alebo že v práci nosí špinavé montérky. Keď pri nej môže prejaviť aj slabosť, únavu, strach, omylnosť, nehu či romantické cítenie a nemusí pri nej zadržiavať slzy, keď ho niečo dojme, sklame alebo zarmúti. Krása ženy je aj o tom, že keď nazrie do partnerovej trinástej komnaty, tak si všetky jeho tajomstvá nechá pre seba. Krása ženy spočíva v tom, že partnerovi s každým bozkom odovzdáva čisté svedomie a úprimnosť.

Každá žena bola, je alebo bude niekým úprimne milovaná a obdivovaná, aj bez toho, aby sa o to musela snažiť falošnou krásou.

Pin It on Pinterest

Share This