ŠÁLKY OD ANKY: Originálnou šálkou k pôžitku z pitia

Šálky sú všade. V kuchyni, obývačke, jedálni, spálni, detskej izbe, na balkóne, na záhrade, v práci… . Keď sa začne ozývať pískanie čajníkov, syčanie kanvíc a cinkanie lyžičiek, je to signál, že si človek doprial chvíľku pre seba. Slovo dostávajú sklenené, porcelánové, nerezové a smaltované šálky rôznych tvarov, farieb a veľkostí, z ktorých si vychutnávame svoj obľúbený nápoj, či už kakao, čaj, kávu, mlieko, alebo grog a ak ho pijeme zo šálky, ktorú nám niekto daroval, tak myslíme aj na danú osobu a príležitosť, pri ktorej sme ju dostali.

Šálku môžeme kúpiť buď v obchode s domácimi potrebami, v supermarkete, alebo v obchode s darčekovými  predmetmi. Nebudete však jediná osoba, ktorá takúto šálku kúpi a rovnaký motív a venovanie na nej budú mať viacerí ľudia. Aj keď tá myšlienka a úmysel budú úprimné.

Vďaka šikovným rukám Anny Maďarovej  však môžete mať svoju jedinečnú šálku, ktorá bude venovaná iba vám, alebo osobe, ktorú chcete obdarovať jedinečným motívom a posolstvom, aby ste mu rozumeli hlavne vy a tá myšlienka bola iba vaša. Takto si každý deň môžete pripomínať konkrétnu osobu, situáciu a príležitosť. A ak nemáte koho obdarovať, alebo nikto neobdaruje vás, tak si môžete urobiť radosť sami a Anna vám s radosťou namaľuje šálku, ktorá bude charakterizovať vás, vaše meno, povahu, náladu, záľuby, zamestnanie… . Fantázii sa medze nekladú.

 

Anna Maďarová sa skrz svoj talent a záľubu v kreslení dostala k maľovaným hrnčekom a tým dokázala, že žena na materskej dovolenke nie je odpísaná, ale dokáže tvoriť a robiť remeslom a umením radosť aj iným. Stačí na to talent, odhodlanie, vhodný porcelán, fixy, farby, štetce, chuť a fantázia. Tým človek dáva dobrý pocit nie len iným, ale aj sebe a navyše je naplňujúce vytvárať svojim umením niečo, čo bude mať človek na očiach každý deň a nikdy ho to neznechutí.

Obľúbený nápoj z jedinečného hrnčeka neomrzí nikdy, ale len pridá na pôžitku z pitia a chvíle pre seba.

https://www.facebook.com/%C5%A0%C3%A1lky-od-Anky-391848621374418/

 

 

Pin It on Pinterest

Share This