ĽUBO HLATKÝ: Človek, ktorý z upratovania urobil dôstojné remeslo

Ak je človek šikovný, samostatný a má triezvy pohľad na svet, dokáže sa uchytiť všade. Sám si vymyslí povolanie a ak je to niečo, čo ho zároveň aj baví, tak je to naplňujúce zároveň.

Ľubo Hlatký je mladý šikovný človek zo Spišskej Novej Vsi, ktorému sa darí robiť to, čo ho baví a živiť sa tým. Možno pre niektorých nejde dokopy chlap a upratovanie, no aj to je potrebná práca a v dnešnej dobe sa už takéto rozdiely nerobia. A tak si Ľubo založil upratovacie služby a popri tom svojim klientom prináša kvalitu, zodpovedný prístup, nadštandardné služby a ústretovú komunikáciu.

Ponúka široké spektrum upratovacích služieb, ktoré nie sú iba o prataní, vypratávaní, umývaní okien, vchodov a spoločenských priestorov. Ľubo neustále inovuje, sleduje novinky, trendy, nové technológie, stroje a prípravky. Čistota je totiž v dnešnom svete dôležitá a často zanedbávaná, či už úmyselne, nedbanlivosťou, alebo sa o neporiadok postarajú vandali.

Mňa osobne ale najviac zaujal Antigraffiti program – efektívna novinka v čistení povrchov bez vody, chemických prísad a odpadu, ktorá je ekologická a šetrná k životnému prostrediu. Viac sa dozviete kliknutím na nižšie uvedený odkaz, kde nájdete kompletnú ponuku služieb firmy SPIŠ CLEAN.

Do budúcna Ľubo plánuje rozširovať svoju ponuku a byť v oblasti upratovacích služieb zaslúženou jednotkou. Čo dodať, ak má človek nápad, chuť, odhodlanie a záujem, začne sa tomu aktívne venovať, ide s dobou, sleduje trendy, naslúcha potrebám ľudí, udrží si svoj štandard a kvalitu, tak sa mu bude dariť všade. A šikovných ľudí máme v našom meste dosť. Príkladom toho je aj Ľubo Hlatký, pre ktorého je jeho práca poslaním, čo sa odzrkadľuje na spokojnosti jeho klientov.

Nebojte sa realizovať svoje nápady, aj keď sa vám môžu zdať nereálne, smiešne, alebo absurdné. Nikdy neviete, či sa práve tam neskrýva vaše šťastie, cesta k úspechu a naplneniu.

http://www.spisclean.sk/

 

Pin It on Pinterest

Share This