NEKAZTE SVOJOU ĽAHOSTAJNOSŤOU AKTIVITY INÝCH

Ti, ktorí majú všetko v piči, to kazia tým, ktorí to v piči nemajú. Ja neviem… akoby sme sa nechceli mať spoločne lepšie. Ako keby tu bolo všetko ok a v pohode a tak môžeme byť ľahostajní. K mestu, k rozhodnutiam, k informáciám, k sebe.

Keď vidím ako a čím dokážu poniektorí obhajovať ľudskú hlúposť, ľahostajnosť, sebeckosť, lakomosť, bezohľadnosť, zákernosť, lenivosť ….. , tak mi je smutno.

Začnú sledovať nejakú stránku, kde sa ľudia o niečo snažia a iba si od počítača z nich robia srandu. Nemajú vlastne ani čo povedať, ani čím prispieť, ani žiadne argumenty, ani žiadny názor… . Sú tam iba na provokácie. Alebo sa vysmievajú niekomu, kto má podnety, aktivity, kto sa zaujíma o dianie v meste. Zhadzujú jeho snahu. Nechápem, prečo? Veď keď máš v piči to, čo sa deje okolo, tak sa nestaraj. Stačí si pozrieť napríklad fb stránku Spišskej Novej Vsi. Je to ukážka toho, koľko hlupákov v našom meste žije. Nerozhľadených, zlomyseľných, nevzdelaných, zlých, zákerných, závistlivých, neprajných a lenivých, pretože sa do ničoho nezapoja. Iba pičovať a sťažovať sa. A častokrát sú to dookola rovnakí ľudia.

Ľudia, ktorí majú všetko v piči, to kazia ľuďom, ktorí to v piči nemajú.

Pin It on Pinterest

Share This