AJ MIESTO PRE ZAMILOVANÝCH TERČOM NEVĎAČNÍKOV A IGNORANTOV

Nie, nič pekné tu nesmie ostať. Zničiť, počmárať, dorezať. Veď načo nechať aj iným, nech si posedia, pofotia sa… . Načo sa zamyslieť nad tým, že to niekto z dobrej vôle vymyslel, vo voľnom čase vyrobil a osadil. Veď už málokto má úctu k práci a snahe niekoho iného. Každý by chcel pochopenie a rešpekt pre seba, no mnohí nedokážu rešpektovať iných.

Keď si taký frajer, tak svojej frajerke vyrob takúto lavičku a nenič tú, ktorú vyrobil niekto iný pre všetkých. Aby mali radosť viaceré páry. Nie iba ty a tvoja priblblá frajerka, ktorá ťa asi za to ešte obdivuje. Že zničíš niečo, čo nie je tvoje. To platí aj o tých odpadkoch pod lavičkou. Pritom kôš je pár metrov od nej.

Ale takto je to aj pri iných veciach ktoré sme robili. Mnohé veci sa zničili. Pretože je to frajerina. Lenže keď prídu policajti, alebo po papuli, tak zrazu je frajerina preč.

A zamýšľam sa nad tým, či je to takto aj v iných krajinách a iných mestách, alebo iba tu. A či sa oplatí niečo tu ešte vyrábať a tvoriť. Pre verejnosť a na verejných priestranstvách. Toto miesto pre zamilovaných sme robili v dobrej vôli ľuďom pre radosť. Škoda, že tiež z toho nemôžem mať radosť, pretože si to nie každý váži.

Pin It on Pinterest

Share This