WAGNER GROUP NA SLOVENSKU, ALEBO “SILÁCI A HRDINOVIA” S NÁLEPKAMI NA AUTÁCH

Aha, aj na Slovensku máme Wagnerovcov. To by som chcel vidieť, koľkokrát držal v ruke zbraň, koľko ľudí zastrelil, koľko mŕtvol a výbuchov videl. Koľko rodinných príslušníkov stratil vo vojne. Alebo je to posera, ktorý by utekal do prvej priekopy, keby začul jediný výstrel. Chlapci, nálepky z vás silákov neurobia. Ani pocit, že keď sympatizujete k nejakej takejto skupine, tak že ste niekto. Že získate rešpekt a uznanie.

Alebo tie nálepky na autách BRAT ZA BRATA, alebo SYSTEMA, a samozrejme napísané v azbuke. Pretože toto je dôkazom, že je niekto tvrdý chlap, bojovník. Sila, česť, odvaha, no ani nevie, čo tá systema je 😀 A samozrejme v azbuke majú napísané aj meno na facebooku. No keby ste naňho prehovorili po rusky, tak neporozumie ani slovo. Ani písanému textu. Hlavne, že okolo seba hádzať slova sila, česť, hrdosť, odvaha. No k ženám sa chovať ako hajzel, biť a podvádzať frajerky, kradnúť, povyšovať sa nad slabších, nevracať peniaze, nevedieť dodržať slovo, klamať, chvastať sa a myslieť si, že každý spor medzi chlapmi sa musí riešiť bitkou. A ten kto vyhrá, ten má pravdu a je väčší chlap.

Alebo tí, ktorí sa hrajú na Vikingov 😀 Tak to je už iný level. Samozrejme potetovať sa, nechať si bradu, napichať sa, kúpiť si pitbula, pozerať každý zápas MMA, biť sa v ringu… V tom totiž spočíva tvrdosť chlapa. Ale že jeho slovo stojí za hovno, to nie je dôležité.

A sranda, koľkí chlapci sa pri fotení postavia ako veľkí bojovníci, s rukami zovretými do pästí. Chcel by som ale vidieť u niektorých, či sú takí veľkí bojovníci aj keď treba dodržať slovo, vrátiť peniaze kamarátovi, byť verný partnerke či zastať sa blízkych alebo svojho názoru. A či tou napichanou rukou nebijú iba slabších, bezbranných a svoju partnerku.

Pin It on Pinterest

Share This