NOVOVEŠŤANIA HERCAMI VO SVOJICH PÓZERSKÝCH ŽIVOTOCH

/s dávkou nadhľadu 😉 /

SNV nemusí byť veľkomestom, aby sa tu ľudia cítili ako celebrity. Stačí sa vedieť vkusne nahodiť, bižutériu prezentovať ako drahý šperk, mať nový mobil na paušál alebo auto so zahraničnými značkami a chodiť do správneho podniku, kde sú hostia obecenstvom.

Sláva príde s fotkami z výletov, historkami z bordelov a drogových brlohov, alebo ústami, ktoré vyzerajú ako obrí donut, do ktorého pasuje každý penis. Len si nekýchnuť, aby sa frajerke tie ústa neodtrhli a nech chlapcovi peňaženka leží v tom správnom uhle, aby nebolo vidieť, že nie je prepchatá bankovkami, ale stravenkami, 5 eurovými účtenkami za benzín, žetónmi do nákupného košíka, sáčkom s cukrom na efekt a vizitkami, ktoré aj tak nikto nechce.

Načo talent a vytvárať hodnoty, keď je všetko len o nasýtení pohlavných orgánov a nosových slizníc? Až na pár netuctových, úctyhodných výnimiek.

Preto chce byť každý nastajlovaný, starostlivo upravený sexy boss, s dostatkom vymyslených historiek, alebo sa priblížiť novodobej šablóne o vychrtlom, plastovom, vyhladovanom ideály ženskej krásy. Aby mohol hrať v tomto filme.

Kto ale ešte hľadá úprimnosť, záujem a lásku? Kto si uvedomuje, že život sa skladá aj zo starnutia a zo staroby? Čo z toho človeku potom ostane? Koľko z tých obdivovateľov, zmaľovaných paničiek, napichaných frajerov a podplatených kamarátov to spolu potiahne až do konca, keď sa zo života začne vytrácať sviežosť, rýchlosť, zdravie? Čím bude zaujímať jeden druhého, keď sa zo semenníkov stanú sušené slivky, vagíny stratia šťavu, z pamäti sa vytratí číslo na dílera, nos nebude vládať vtiahnuť už ani gram, z treniek sa stane osratý a počúraný kus látky, zarezanej do zvrášteného zadku, hluché ucho nevpustí do zvukotesnej hlavy ani jednu samochválu, šedý zákal nedovolí obdivovať navoskované auto, roztrasená ruka neurobí ani jeden záber, scvrknutá päsť nerozrazí ani jeden nos a kostnaté prsty neudržia toaletný papier?

A pretáčanie späť nefunguje

Pin It on Pinterest

Share This