SI ZA K*K*TA, KEĎ …

Ono je to aj takto:

(Ak sa niekomu teraz nebude páčiť môj slovník, môže sledovať stránky niekoho iného. Je ich tu kopa.)

Ak sa zaujímaš o niečo viac a nie iba o to, kto má aké auto, kto s kým jebal, kto má fejkovú kabelku, kto pri sebe má alebo vie zohnať jointa, pervitin, kokaín, steroidy, kto vyhral futbalový zápas alebo kto komu rozjebal hlavu a radšej poukazuješ na tento povrchný, odporný, ľahostajný hnus, tak si kokot. Kokot s ktorým sa netreba baviť, pretože chceš narušiť túto hnusnú pseudopodnikateľskú idylku ojebovákov, feťákov, kšeftárov, motivačných rečníkov, falošných boháčov, kuriev a klamárov, ktorí údajne riešia tie najväčšie biznisy, majú najkrajšie ženy, najrýchlejšie autá, najdrahšie hodinky, najznačkovejšie oblečenie, no ty vieš, že všetko majú na taký dlh, že v skutočnosti toho majú oveľa menej, ako pošťatý, posratý žobrák na lavičke.

Keď sa zaujímaš o politiku, verejné dianie, súvislosti, náväznosti, pravdu, umenie, literatúru, vedu atď… tak si na smiech, ale len za chrbtom. Pretože sa ti smejú zbabelci, ktorí naživo utekajú k tebe, aby ti mohli podať ruku a so smutným výrazom povedať, ako dlho ťa nevideli. Ich ksicht je pritom iba odliatkom zadkov, do ktorých lezú a vedia, že by si im rozlúskol hlavu o obrubník, ako vajce o hranu panvice, keď si ideš robiť volské oká.

Keď vyslovíš slovo láska, milujem, ľutujem, prosím, ďakujem, dobrú chuť, dobrý deň, dovidenia, tak si za staromódneho blázna, od ktorého treba bočiť, pretože oni chcú len podnikať, zamestnávať ľudí, vybavovať kšefty, jebať kurvy, ťahať do nosa, strieľať do seba ihly a hrať sa na tých, ktorí majú najväčšie konexie, najdlhšie kokoty, najväčšie cicky, najfajčiarskejšie pery, najtvrdšie päste a pritom im chýba odvaha, jemnosť, úprimnosť, ochota, záujem, spolupatričnosť, obozretnosť, vernosť. A o tých bonzákoch, čo sa hrajú na mafiánov ani nehovorím. Veľký gangster a potom kvôli slobode a ústupkom bonzovať na polícii na iných. Alebo sa preukazovať falošným policajným preukazom 😃

Čím viac si to uvedomujem, tým som vďačnejší za ľudí, ktorí stoja za mnou, či už osobne, alebo tu.

Pin It on Pinterest

Share This