LETO ODIŠLO, PEKNÉ ŽENY OSTÁVAJÚ

Chlapci sa tešili na leto, pretože zo žien zhodilo čo najviac kusov oblečenia a mohli ich vidieť v plnej paráde. Minisukne, výstrihy… . Aby mohli hodnotiť ich postavy, zadky, poprsie, boky ako nejaká samozvaná porota. No takto je to asi fajn. Ženám to imponuje, chcú sa páčiť. Ináč by chodili v skafandroch. No je po lete a ochladzuje sa. Pribúda oblečenia, aby pod sukne a do výstrihov okrem chlapských pohľadov nenazeral aj chlad a vietor. No tie pekné ženy nezmizli. Stále ich tu máme a nebudem klamať keď poviem, že v našom meste sú naozaj nádherné ženy. A stále tu nevládne tuctovosť. Každá žena tak môže byť pre niekoho peknou. Tou najkrajšou zo všetkých, aj keď niekomu inému sa páčiť nemusí. V tom spočíva to, že máme každý iný vkus a každého upúta na tom druhom niečo iné. Letmý dotyk chvíle pri prvom stretnutí – pocit, ktorý predchádza prvému dojmu z toho, čo má človek na sebe, ako rozpráva, čím sa prezentuje, čomu sa venuje. Prvotná chvíľa, ktorá je buď iskrou, výbuchom, alebo nepovšimnutím, prehliadnutím.

A možno si pri nejakom páre poviete “preboha, s akou ježibabou to chodí?“. No preňho to môže byť tá najkrajšia a najlepšia žena na svete. A iba na tom záleží. Nie na tom, čo povedia ostatní. Či má dobrý účes, postavu, oblečenie… .

Mnoho ľudí by však chcelo ženy iba vyzliekať pohľadom, hodnotiť ich vnady, dostať ich do postele. A čo najviac. Bez akejkoľvek zodpovednosti. Vždy, všade, pri každej príležitosti. A serú na to, či náhodu niektorej z nich nezlomia srdce. Hľadajú pekné postavy a vyberajú si, akoby boli nejaká porota. Delia ľudí na pekných a škaredých. Komentujú ich zadky, prsia, boky, vagíny, penisy. Všade vidia iba toto. No sami nemajú častokrát čo ponúknuť.

No keby skončili na vozíku, alebo chorí, zjazvení, unavení a už by neboli v posteli výkonní ako šijacie stroje, tak by určite chceli, aby s nimi niekto ostal aj tak. Aby ich neopustil, keď prestane byť dôležitá postava, vlasy, pokožka, sviežosť, sila. Keď ostane iba to, kto je akým človekom. Kto má akú peknú dušu. Nie telo.

Zrazu by to už nebolo iba o sexe, ale o človeku.

Pin It on Pinterest

Share This