KEĎ IGNORANTI A POKRYTCI SÚDIA UTEČENCOV Z UKRAJINY NA ZÁKLADE PÁR JEDINCOV

Chceli by ste byť súdení na základe zlých skutkov niekoho iného?

Žasnem nad tým, ako ľudia závidia už aj pomoc niekomu. To fakt závidíte už aj vojnu a že niekto uteká zo svojej krajiny? Alebo že má aj mobil, auto a značkové oblečenie? Či takí nemajú nárok báť sa o život a rodinu? A sranda, keď to rozoberajú naši miestni novoveskí špekulanti, podvodníci a díleri, ktorí si na autá a ďalší majetok nezarobili poctivo. Ale o inom som chcel.

Iste, spoza hraníc tu prichádzajú aj kadejaké zrúdy a ľudia, ktorí tú pomoc zneužijú, využijú, alebo si ju nevážia. Alebo niečo zničia, tak ako to bolo na Limbe, čo sa tiež riadne nafúklo a niektorí si myslia, že budova ľahla popolom. A nerozprávajú o ničom inom, pretože ľudia chcú zlé správy a živia sa nimi. A tých pár prípadov sa zveličí tak, akoby žiadne iné neboli. Ako nám tu idú iba černosi, cigáni, grázli, výtržníci atď… . Naozaj si myslíte, že je to o nich? Tak sa na to teda poďme pozrieť podľa rovnakého vzorca, ale z inej strany. Pohľad na Slovákov v zahraničí.

Pozrite sa, koľko Slovákov sa napáchalo zla po zahraničí. Krádeže, výtržníctvá, bitky, znásilnenia, podvody, obchod s drogami, vykorisťovanie, ničenie cudzieho majetku, dokonca vražda… . Chcete byť aj vy súdení vo svete na základe týchto ľudí? Alebo už zrazu budete chcieť iný prístup, lebo vy takí nie ste? Tak na základe nejakých zrúd nesúďte všetkých ľudí, ktorí utekajú pred vojnou. Mimochodom, z krajiny s ktorou hraničíme. Nie z Afriky, ani z Ázie, ani z Ameriky, ani z Grónska, ani z Antarktídy… .

A žasnem, že už sú pre poniektorých zlí už aj tí, ktorí pomáhajú. Ktorí robia zbierky a dobrovoľničia. Lebo vraj treba radšej podporiť našu charitu. Našu??? Tak si pozrite, koľko peňazí na spišskú katolícku charitu dáva mesto. Nie je to málo. A koľko ste dali vy??? Komu ste kto pomohli na Slovensku??? Koľko zbierok ste urobili na Slovensku??? Koľko ste darovali? Koľko ste pomohli ľuďom, ktorí to potrebujú tu u nás??? Zadarmo, vo svojom voľnom čase. (česť mnohým výnimkám samozrejme 😉) Nechcete pomáhať? Nikto vás nenúti. Ale rešpektujte tých, ktorí pomáhajú. Nie sú to zlí ľudia, ani vaši nepriatelia.

A najväčšia sranda je, keď to všetko vadí aj ľuďom, ktorí tu ojebujú na daniach, okrádajú zamestnancov, dodávateľov, odberateľov… , ktorí kradnú, špekulujú, obchodujú s drogami, steroidmi atd…. . Ľudia, ktorí majú kadejaké podmienky či odsedené v base. Alebo kadejakí tí bojovníci, čo sa chodia biť po vonku, po baroch atď… . Nepoviem, keby to aspoň boli nejakí slušní ľudia. Ja sa taktiež nepovažujem za dobrého človeka, ČO NEZNAMENÁ, ZE S TÝM SÚHLASÍM A ŽE TO OBHAJUJEM. No tiež som sa v zahraničí narobil dosť zlých vecí a vyslúžil si aj nejaké zápisy v registri trestov. Aj ubytovňu som rozbil, aj sa napáchal výtržností či bitiek. A vidíte, aj tak čítate moje statusy a sledujete moju stránku. A chceli by ste byť súdení podľa mojich zlých skutkov??? Alebo podľa zlých skutkov niekoho iného?

Tu sa poniektorí tvária, akoby sme boli krajinou čistoty, bezúhonnosti a nemali sme tu žiadnych špinavcov a hajzlov, ktorí nám robia zle aj na Slovensku, aj robia hanbu v zahraničí. Akoby sme tu mali iba dobrých ľudí.

Pin It on Pinterest

Share This