CHRISTINE FLOWER BOX: Čaro saténových ruží

Handmade dievčina Kristína Fiedlerová sa venuje výrobe saténových ružičiek zhruba 9 mesiacov a sú naozaj veľmi pekné, pestré a jemné, čo sú neodmysliteľné vlastnosti každého kvetu. Vyrobiť prvú ružu, ktorá spĺňala predstavy o tom, ako by mal takýto kvietok vyzerať, trvalo Kristíne mesiac. A potom to už šlo odruky.

Šiť saténové ruže naučila Kristínu jej mamka, kedže od mala má rada farebnosť a vôňu ruží. A aj keď saténové ruže nevoňajú po svojej živej predlohe, sú trvácnejšie a dokážu taktiež urobiť radosť osobe, ktorej ich z lásky, alebo len tak z pozornosti venujete. Navyše, ak vás niekto obdaruje niečim, čomu venoval svoj čas, trpezlivosť a talent, tak vám tým dáva najavo, že ste dôležití.

Pri výrobe saténových ruží sa dá zároveň odpočinúť, relaxovať a dostať sa myšlienkami mimo bežnú realitu dnešnej doby. Vyrobiť jeden takýto kvietok trvá zhruba hodinu a ďalší čas zhotovenie kytíc, boxov, čeleniek, dámskych motýlikov a podobne.

Ak máte záujem o nesmrteľné saténové ruže, ktoré síce nevoňajú po kvetoch, no ich farebnosť a zhotovenie sú jedinečné, neváhajte Kristínu osloviť na jej fb stránke, na ktorú pridávame odkaz pod článkom.

https://www.facebook.com/Christine-flower-box-554921501675519/

Pin It on Pinterest

Share This