EXTRA – FRESH, ZDRAVIE: Doprajte si vitamínovú bombu, osvieženie a chuť čerstvého ovocia a zeleniny

Kto by netúžil privoňať si k čerstvému ovociu, zahryznúť sa do jeho sviežosti, alebo si dopriať vitamíny a minerály vo svojej prirodzenej forme? Mix ovocia a zeleniny je ideálnym riešením a vychutnať si ho môžete aj bez toho, aby ste mali záhradu so všetkými plodmi, ktoré máte radi. A ak výber svojho obľúbeného ovocia a zeleniny dostanete pokope v jednom osviežujúcom nápoji, tak je to v dnešnej uponáhľanej dobe zároveň rýchle a pohodlné.

Rozmixované ovocie “Smoothies”, je novším spôsobom spracovania ovocia a zeleniny a stal sa súčasťou zdravého životného štýlu po celom svete. Jeden takýto rýchly, chutný a výživný nápoj denne deťom aj dospelým nakopne imunitu, dodá im silu, zlepší náladu a je dokonalou ochranou tela pri premenlivom počasí a chladnejších ročných obdobiach.


V stánku Extra – Fresh, Zdravie v pasáži Tesco Spišská Nová Ves, si môžete dopriať 100% ovocné a zeleninové šťavy podľa vlastného výberu, bez pridanej vody, konzervantov, farbív, sladidiel a arómy. Zastavte sa ochutnať pred, alebo po dlhom a únavnom nákupe, či len tak po ceste. Navyše je možná aj donáška.

Urobíte niečo pre seba, svoje zdravie a náladu, pretože po vypití takejto chutnej a osviežujúcej vitamínovej bomby, sa určite mračiť nebudete.

 

https://www.facebook.com/Extra-Freshzdravie-301649690184366/?epa=SEARCH_BOX

Pin It on Pinterest

Share This