Z HUDOBNÝCH SPOMIENOK SNV: Pouličná zmes – Srdcia

Ešte si snáď poniektorí spomenú na túto skladbu. Málokto /okrem tých zasvätených/ vie, že tento song pochádza zo Spišskej Novej Vsi z pred cca 15 – 16 rokov, aj keď sa vtedy na internete ľudia hádali, že ju nahrala iná skupina –  konkrétne H16. Niekto ju nahodil na youtube s uvedením nesprávneho názvu piesne a autora. Takže si väčšina ľudí myslela, že za piesňou a pekným textom stojí práve H16, aj keď to nebola pravda. Ale všetci z nášho mesta vedeli a vedia, kto ju napísal a nahral. Skupina Pouličná zmes, ktorú sme spolu s Ľubom a Ivom založili niekedy v roku 2000/2001 a táto pesnička s názvom SRDCIA vznikla bohužiaľ už po rozpade skupiny. Každý sme šli svojou cestou, niekto sa tvorbe venoval ďalej a niekto sa odmlčal. Ja už v tejto nahrávke nefigurujem a za pekný refrén môže skladba vďačiť Veronike Petríkovej.

Som rád, že sme spolu ešte stihli nahrať celý album a vystupovať na rôznych podujatiach, koncertoch a festivaloch. Bola to super skúsenosť a pekná etapa života, kým neprišli povinnosti a život dostal iný rozmer.

Tak príjemné počúvanie a snáď si zaspomínate na sídliskové životy, prvé lásky, záškoláctvo, koncerty, výstrelky a aké to bolo kedysi iné, ako dnes.

 

Pin It on Pinterest

Share This