ZNOVA V ULICIACH, UCTIŤ SI PAMIATKU NA NIEKOHO, KOHO NEPOZNÁTE

Prečo nechodím na všetky tie protesty, pochody, kadejaké spomienky, pičoviny a páliť sviečky? Pretože radšej robím akcie, ktorými niekomu urobím radosť alebo pomôžem tým, ktorí to potrebujú. A vyzbieram tam nejaké peniaze, na rozdiel od tých, ktorí postávajú na námestí a nepomôžu tým absolútne nikomu. Alebo si snáď niekto myslí že áno? Oplakávať niekoho, koho v živote nevideli… . Páliť sviečky niekomu, koho nepoznajú. Spomínať na niekoho, s kým nemajú ani jeden spoločný zážitok. Keby tak v takom počte prišli podporiť nejakú zbierku pre niekoho, kto žije, kto je tu z nášho mesta a kto to potrebuje.

A páliť sviečky cudzím? Koľkokrát ste boli páliť sviečky babke, dedkovi a iným, ktorí z vášho života odišli? Idete niekam ako teľatá, lebo to niekto zvolal a myslíte si, že proti niečomu a za niečo bojujete. Hovno. Pomáhate akurát tak politike a tým, ktorí si na tom robia reklamu a kampaň.

Bojujte za seba, za svojich blízkych, za svoje mesto a za ľudí ktorí tu žijú. Ale to že postávate na námestí so sviečkami, nepomôže nikomu. Ani jednej rodine v núdzi, ani jednému chorému dieťaťu.

A že to je opäť akože za slušnosť? Slušné Slovensko? Prečo tam potom vidím aj kadejakých ojebovákov, ktorí podvádzajú svoju partnerku? Kadejaké kravy, ktoré ojebujú svojho muža? Blbcov, ktorí sa hrajú na podnikateľov, no iba okrádajú zamestnancov, klientov, zákazníkov, hostí, odberateľov … . Pijakov, feťákov, dílerov a hajzlov poslancov … . Čo je to za slušnosť?

Pin It on Pinterest

Share This