KEĎ CHRAPÚNI, ZBABELCI A HAJZLI ZAKLADAJÚ SVOJIM BÝVALKÁM FALOŠNÉ PROFILY

Čo som si všimol…

Poniektorí dospelí „chlapi“ sa cítia ukrivdení zo vzťahov a namiesto toho, aby to prijali alebo aby si to vyriešili a vydiskutovali v súkromí, sa idú svojim frajerkám alebo milenkám pomstiť tak, že im založia profily na instagrame, na pokeci alebo na badoo a uverejnia tam ich súkromné fotky, aby tie dievčatá znemožnili. K tomu samozrejme napíšu nejaký nelichotivý popis, napríklad že tie dievčatá ponúkajú erotické služby a podobne. Toto je podľa mňa obyčajné chrapúňstvo a hnus. Ale čo čakať od miestnych špekulantov, hajzlov, podvodníkov a kriminálnikov. Podobné to je, keď sa vám niekto nedokáže pozrieť do ksichtu a vyrozprávať si s vami veci, ale namiesto toho na vás zisťuje kadejaké veci od iných ľudí, aby mali pocit, že majú proti vám nejakú silnú zbraň. Niečo kompromitujúce. Alebo keď sa vám snažia nabúrať do messengera, aby tam mohli snoriť, vyťahovať vaše súkromie a používať ho proti vám. No naživo sa vám do očí nepozrú.

Je sranda, keď si nejaké hovno myslí, že je chlap, no nevie tomu druhému pozrieť do očí a prísť sa povyhrážať osobne, namiesto zháňania si vecí, informácií zo súkromia alebo z minulosti alebo hrania sa na mafiána a zháňať si partiu, lebo jeden na jedného nie je férový prístup.

Ešte raz. Veď si ponadávaj, posťažuj sa, plač…, keď ti ublížila, oklamala ťa, podviedla…, ale robiť jej profil a uvádzať tam, že je kurva? Úbohé. A nech sú to aj ženy s kadejakou nepeknou temnou minulosťou. Výstrednejšie, odvážnejšie, radodajky s mnohým preskákaným. Ale keď si s niekým začnete, a začne sa to po čase kaziť alebo sa stane niečo zlé, nikdy by ste nemali ťahať na verejnosť súkromné veci, domáce porno, nahé fotky, veci ktoré ste si popísali a povedali. Nemali by ste to šíriť ďalej. To platí aj keď takéto veci ťahá kamarát na kamaráta, či kolega na kolegu, sused na suseda…. . Pretože nikdy neviete, čo všetko môže vyplávať na povrch aj o vás. Pretože časom sa človeku otvoríte a poviete o sebe viac. Aj to dobré, aj to zlé. Aj niečo z minulosti. Dozvie sa o vás, ako to máte v súkromí, v rodine, so zdravím, v práci, s financiami, minulosťou, o čom snívate, čo vás trápi, … . Vyzlečiete sa pred ním, aj sa viac odvážite povedať, urobiť, prezradiť. Ale ublížiť tým niekomu takto verejne? Snažiť sa uškodiť vyťahovaním súkromných konverzácií, fotiek, videí, tajomstiev? Úbohé.

Pin It on Pinterest

Share This