G Caffe: Nový podnik pre náročnejších

Spišská Nová Ves je bohatšia o ďalší podnik, ktorý rozhodne stojí za pozornosť a za návštevu. A potom už sami uvidíte, či sa budete vracať k príjemnej/peknej obsluhe, bohatému výberu nápojov a cenám, ktoré vás nezruinujú. Ja už som do seba šupol môj obľúbený Long Island Ice Tea a auto muselo ostať na parkovisku.

Štýlovo zariadené priestory sú viac než veľkorysé a to aj pre fajčiarov, aj pre nefajčiarov, navyše ponúkajú výhľad presklenými stenami, cez ktoré môžete vidieť okoloidúcich, aktuálne počasie, prívalovú vlnu, alebo letiace UFO, ktoré sa chystá zaútočiť na mesto 😀 Navyše vidíte, kto sa do podniku blíži a tak máte čas schovať sa, ak mu náhodou dlhujete peniaze, alebo ste povedali, že ležíte s horúčkou doma. Ak si vás ovšem nevšimne skôr.

Za mňa osobne je veľkou výhodou, že sa podnik nenachádza v centre mesta a nenazerá dnu vyškerená mládež, ktorá už má svoje odpité a odhúlené na lavičke v parku a taktiež že dovnútra nesvietia svetlá zaparkovaných áut.

Hudba nereve tak, že sa prísediacich musíte niekoľkokrát pýtať, čo povedali, alebo sa učiť odčítať z pier a na svoje si prídu milovníci všetkých žánrov. Na stenách nevisí milión zbytočností, ktoré sa už nezmestili do pivnice, alebo do garáže a tak sa necítim ako 140 kilový slon v porceláne, ktorý sa bojí pohnúť, aby niečo nezvalil, alebo aby mu niečo nepristalo na hlavu. A nebojte sa, vrtule vám nevysušia oči, ani nevtiahnu vlasy, takže pokojne si ich nechajte rozpustené.

A samozrejme, že v každom podniku sú dôležité aj toalety. Dva záchody na pánoch stačia na to, aby ste náhodou /keď vás preháňa/ v tej rýchlosti nesadli niekomu inému na kolená a nezašpinili mu vnútornú stranu stehien. V dámskom som zatiaľ nebol. Možno ma tam raz nejaká /slepá, hluchá/ zatiahne.

Každopádne, ja osobne sa v G Caffe cítim dobre a ešte lepšie to bude, keď pribudne sľúbené karaoke. Kto ma pozná vie, na akej piesni sa vždy “rozcvičujem”, až mi žily lezú.

PS: Duklianska 708 – medzi Tescom a Kauflandom

Pin It on Pinterest

Share This