PRE PRIAZNIVCOV, ČITATEĽOV, NEPRAJNÍKOV, TROLLOV, FAKE PROFILY A ANONYMNÝCH DISKUTUJÚCICH. TOTO JE PRE VÁS!

Milí priaznivci a čitatelia,

možno ste si všimli, že nepridávam fakty, správy, ani programy kín, divadiel a podobných ďalších podujatí v našom meste, pretože na to je tu už aj tak dosť iných ľudí a stránok, ktoré sa tomu venujú. Taktiež nie som reportér, ani novinár, ale píšeme blogy, čo mi dáva možnosť nevyjadrovať sa len k faktom, ale taktiež prejaviť slobodný názor a postoj k mestu, ľuďom, spoločnosti, problémom. Subjektívne. A keďže som zo Spišskej Novej Vsi, tak sú tieto články venované predovšetkým ľuďom z nášho mesta a okolia, pretože tu sa všetci navzájom v rámci možností poznáme, alebo môžeme spoznať. Tak som písal o spomienkach na staré časy v meste a na sídliskách, zdieľal som fotky z nášho mesta a okolia, opisoval nočný život, poniektoré podniky a ľudí. Z môjho pohľadu. A som rád, že veľkému množstvu ľudí sa tieto príspevky páčili. A tí, ktorí túžia po všeobecných, vlažných informáciach, by nemali čítať blogy, ale kupovať si noviny.

Nie u každého bolo dostatok pochopenia pre moje články a u poniektorých som stratil priazeň. Na druhej strane som však získal veľa iných, ďalších čitateľov a vďačím za nich tomu, že sa neposeriem a nenechám nikým zastrašiť, ani umlčať. Aj takéto pokusy už totiž boli. Osobné, či politické manipulácie od “kandidátov” pred voľbami, ktorým vadia poniektoré moje texty, pretože sa v nich našli. Taktiež aj iné osoby mimo politického pôsobenia. Miestne radodajky, zlatokopky, intelektuálne bahno, zbohatlíci a podobne … .
Uvedomujem si, že nemôžem vyhovieť každému a hladiť spokojnosť všetkých, pretože nemám ani toľko rúk, ani hláv, ani názorov. Každopádne sa nemienim každému jednotlivcovi pchať do riti a za každú cenu sa zapáčiť.

A čo sa týka falošných profilov, trollov a anonymných komentujúcich, za ktorými  sa ukrývajú  osoby z mäsa a kostí, s ktorými sa poznám, zdravím a podávam ruky – nech vám zhoria hlavy zákernosťou. A ak mi chcete niečo povedať, tak som tu. Môžete ma konfrontovať aj osobne a nie sa ukrývať v žiare monitora. Som schopný si svoje názory a články obhájiť, argumentovať a pobiť sa za svoje ideály, presvedčenia a za každé jedno slovo. Osobne!

A tým, ktorí ma čítajú, zdieľajú, lajkujú, komentujú, ale mi aj protirečia v diskusii slušnou, dôstojnou formou ĎAKUJEM za priazeň a ochotu ma čítať. A prijímam reakcie – aj tie zlé, nelichotivé, kritické, pretože ak autora učičíkajú jeho čitatelia, tak je odpísaný.

Ďakujem.

 

Autor článku: Miroslav Hnát

Pin It on Pinterest

Share This