Výroba jedinečných šperkov, ktoré rozžiaria každú ženskú tvár

Ako ste si už iste všimli, na našej stránke radi predstavujeme mladých a šikovných ľudí zo Spiša. Ľudí, ktorí sa za svoje umenie a remeslo nehanbia, ale chcú sa so svojou prácou podeliť s ostatnými. A sme radi za každého človeka, ktorý má čim prispieť a ukázať tak, že aj v našom regióne sa rozvíja talent a zručnosti. Medzi takýchto ľudí patrí aj Baška Janečková z Levoče, ktorá sa venuje výrobe jedinečných šperkov zo šujtášového materiálu.

Ako prvotný nástroj inšpirácie Baške poslúžili videá na internete a potom to už šlo samo. Tak začali vznikať jej prvé výrobky, zdobené rokail korálikmi, swarovski rivoli, perličkami, štrasovými kamienkami a ďalšími prvkami. Z týchto materiálov sa v Baškinych šikovných rukách rodia rekrásne, pestré náušnice, ktoré upútajú každý zrak a rozžiaria každú ženskú tvár.

Ak teda nepatríte medzi ľudí, ktorých priťahujú nudné výklady zlatníctiev a bižutérií, kde sú všetky kúsky na jedno kopyto, s omračujúcimi ciframi na cenovkách a nepotrpíte si na drahé kovy a obmedzenosť ich farebných variácií, môžete pre seba, alebo svojich blízkych získať pekný, jedinečný a ručne vyrobený šperk, ktorý nie je odliatkom, akých po svete putujú stovky.

Bašku Janečkovú môžete skontaktovať na jej facebookovom profile a ona ochotne zhmotní vaše predstavy o šperku, ktorý Vám bude závidieť každý tuctový človek.

 

 

   

 

Pin It on Pinterest

Share This