POHOSTINSTVO WIMBACH NIE JE LEN DENNÝ BAR A KRČMA. OCHUTNAJTE VÝBORNÉ JEDLO V ÚTULNOM PROSTREDÍ A URČITE SA BUDETE VRACAŤ.

Nie je pravidlom, že by sa mala všetka gastronómia a pohostinstvo sústreďovať do centier miest, kde by mohla ťažiť z ruchu a najväčšieho sústredenia ľudí. A som rád, že aj na sídlisku Západ 1 sa dá dobre najesť.

Nie každý má potrebu sa hodinu pripravovať a ísť sa najesť niekam do centra a popri tom sa ukazovať. Koho nebaví navštevovať dookola omieľané podniky v meste, čumieť na porcie hodné žalúdka o veľkosti vlašského orecha a na účet, z ktorého sa zatočí hlava, má aj iné, vyhovujúce možnosti.

Rád by som vyzdvihol reštauráciu Wimbach na sídlisku Západ 1 na začiatku Smižian, kde aj závodné stravovanie nemusí znamenať, že z reštaurácie vyjdete ešte hladnejší, ako keď ste vošli. Okrem dôstojných porcií Vás príjemne pohladia ceny a útulné, čisté, pekné a štýlovo zariadené prostredie s milou obsluhou, ktorá sa Vám bude snažiť vyhovieť vo všetkom. Samozrejme v medziach slušnosti.

O Wimbachu dnes píšem aj kvôli tomu, že nie všetci vedia, že to nie je len obyčajná krčma, kde sa chodí pracujúci ľud večer osviežiť a tak si aspoň trochu spestriť dni plné povinností a nudy. Nie všetci vedia, že sa tam môžu nie len napiť s kamarátmi a kolegami, ale aj dobre najesť. A to aj s rodinami a deťmi, mimo hluku priľahlých priestorov obľúbenej krčmy. V teplom období je pre ľudí k dispozícii aj terasa s obsluhou.

V reštaurácii Wimbach sa môžete pri dobrom jedle stretnúť s rodinou, kamarátmi, kolegami a v pokoji a tichosti najesť, napiť, porozprávať, či osláviť významnú udalosť vo Vašom živote.

Skúste.

Prajem Vám príjemné posedenie a dobrú chuť.

http://www.wimbach.net/

Autor článku: Miroslav Hnát

Pin It on Pinterest

Share This