POZOR NA RÝCHLOPOLITIKOV! S VOĽBAMI SA K NÁM SNAŽIA PRIBLÍŽIŤ AJ SLIZKÉ ÚSMEVY Z BILLBOARDOV.

Blížia sa voľby do VÚC a nedá mi nepridať ešte jeden politický článok o tom, ako to vidím v našom regióne ja. A myslím, že nie som jediný, kto vníma poniektorých kandidátov ako smiešne postavičky bábkového divadla, alebo ako rýchlopolitikov, ktorých pôsobenie a hlas má priebeh rannej stolice.

Trebalo by sa opýtať týchto “politikov”, ktorí sa tu zrazu zjavili pred voľbami, aby reprezentovali štandardné politické strany a ľuďom zatvárajú ústa blokovaním, vymazávaním komentárov z FB a sponzorovaním svojich slizkých sloganov a úsmevov, ČO VŠETKO sa schválne pre mesto a pre ľudí neurobilo, aby ostalo viac peňazí do volebného obdobia, kampane a činnosti, aby voličom ukázali, akí sú šikovní a ochotní pomôcť. Na poslednú chvíľu. Na miestach, kde nikdy predtým neboli a ľuďom, o ktorých potreby sa nikdy predtým nezaujímali.

Ako som spomínal. Vymazávajú sa komentáre, ktoré sú prostriedkom vyjadrenia sa ľudí a blokujú sa uživatelia, ktorí im neblahorečia a nevychvaľujú ich. FB stránky, o ktoré sa dlho nikto nestaral, sú zrazu bombardované príspevkami, článkami a volebnými fotografiami, v snahe ukázať, ako veľmi sú “činní”. Verím však, že ľudia nie sú hlúpi a nedajú sa oklamať chvíľkovou ochotou pseudopolitikov, ktorých zaujímajú len vlastné ciele, bruchá, blaho a mená.

Tí, ktorí tak veľmi obhajovali odstraňovanie zelených plôch a miest na hranie sa pre deti na úkor parkovísk na sídlisku, zrazu rozprávajú o detských ihriskách. Začali sa opravovať chodníky a cesty, no nie tie, ktoré sú v najhoršom stave. Bonzuje sa a udáva a polícia je zrazu zázračne schopná, aktívna a úspešne odhaľuje drogovú činnosť a finančné podvody, ktoré sú verejným tajomstvom už dlhé roky.

Každý chce pomôcť, usmieva sa, presviedča o ochote. Má záujem o rozvoj a podporu športu, kultúry, detí a mládeže, života na sídliskách, čistoty a bezpečnosti. Ale je to všetko len naoko. Prečo si tieto prejavy ochoty a záujmu nechávali na poslednú chvíľu. Kde boli doteraz? A kde budú po voľbách?

Autor článku: Miroslav Hnát

Pin It on Pinterest

Share This