KoZiN Fitness – Cvičenie, móda, štýl

Prvý krát som sa so značkou KZN stretol už pred mnohými rokmi, keď sa u nás začala rozmáhať street kultúra, ktorá sa tešila veľkej obľube. A k tomu neodmysliteľne patril aj skateboarding.

Značka KZN nie je žiadna novinka, o čom svedčí aj oldschoolové farebné logo. V roku 2003 ju založil Branislav Augustín, ktorý taktiež podľahol „skejťáckemu“ boomu a keďže pochádzal z Kozieho vrchu – Kozinca, tak vymyslel značku, odvodenú od tejto oblasti – KoZiN.

Tejto záľube sa však nebolo možné venovať navždy a naplno, pretože z času si začínali ukrajovať povinnosti dospelého človeka a štúdium na vysokej škole. Pohyb a vášeň pre šport však nejde len tak umlčať a tak sa Braňo v roku 2005 rozhodol, že vymení dosku za činky. Časom však prišli vyššie ambície a v roku 2009 úspešne zvládol trénerský kurz. Je taktiež absolventom lektorského a pedagogického minima.

V roku 2017 sa Branislav rozhodol oprášiť starú značku, no tentokrát v spojení s fitness tréningom a s tým súvisiacimi ďalšími záujmami a činnosťami, ako móda, suplementy, spolupráce, poradenstvo. Základom je však ľudský prístup a prirodzenosť.

KoZiN Fitness je tu pre tých, ktorí nehľadajú agresívny tréning a chlapov s naštvaným výrazom, vrážajúcich obrovské sumy do steroidov, aby sa za krátky čas mohli začať nazývať trénermi so vzhľadom potrebným k tomu, aby dokázali klientovi pomotať hlavu a vsugerovať mu, že správnym tréningom pod jeho vedením môže dosiahnúť rovnakú formu. KoZiN Fitness taktiež nepodporuje predaj zakázaných látok a svojich klientov nenápadne nenabáda k tomuto nečistému prístupu.

Pohyb, úsmev, dobrá nálada, ľudský prístup, poradenstvo. Toto je spôsob, s akým KoZiN Fitness pristupuje k svojim klientom, bez kriku, bitia po hlave, nadávok a podpory agresivity.

Je smutné, že všetci tí predražení tréneri, promenádujúci sa po fitnesscentrách s prísnym výrazom tváre a so zarezanými elasťákmi nie sú schopní začiatočníkom, u ktorých vidia, že robia niečo nesprávne, venovať ani 5 sekundovú radu, pretože za to neinkasuju peniaze. KoZiN stavia na inom prístupe a princípoch a snáď sa o tom presvedčíte osobne, ak sa rozhodnete využiť ich služby.

Okrem klasického tréningu KoZiN ponúka cvičenie tabata, fit box a najnovšie aj cvičenie vonku, ktoré sa teší stále väčšej obľube.

V prípade záujmu neváhajte Branislava osloviť telefonicky, mailom, na sociálnej sieti, alebo priamo v posilňovni. Určite sa poteší Vášmu záujmu a výjde Vám v ústrety.

https://www.facebook.com/KozinFitness/?fref=ts

 

Autor článku: Miroslav Hnát

Pin It on Pinterest

Share This