AL BELLA DECOR – KEĎ JE KYTICA UMELECKÝM DIELOM

Mnoho ľudí má v podvedomí uložených kvetinárov, aranžérov a flóristov, ako osamelých starých mládencov, alebo upovedané ženy s prefarbenými vlasmi, ktoré zbierajú všetky mestské klebety, potešenie hľadajú v spoločnosti rastlín a kytice viažu ako cez kopirák. Bez kúska  fantázie.

Alexandra Šupolová zo Spišskej Novej Vsi založila v roku 2016 dekoračné štúdio AL BELLA DECOR, aby priniesla nový pohľad na kvetinový dizajn a so sloganom „Keď kvety nosia svoj príbeh“ viaže tradičné, aj netradičné kytice na rôzne príležitosť. Každá z nich nesie Alexandrin rukopis, ako keď obdivujete prekrásny obraz a cez ťahy štetca a zvolené farby hneď viete, kto to dokonalé dielo namaľoval.

Každá kytica z Alexandrinych šikovných rúk je dieťa citu a kreativity a jej fantáziu živí skutočná láska k svojej práci, ktorá nie je len prostriedkom obživy, ale aj vášňou a koníčkom a tak nenásilné kombinácie kvetov a doplnkov majú v sebe ľakhosť a sviežosť. Nie ako tie nudné, ťažké bukety, ktorými dokážete človeka ovaliť po hlave účinnejšie, ako s kyjakom.

Dekoračné štúdio AL BELLA DECOR je ukážkou nenásilnej originality, za ktorou stojí prirodzenosť, talent a ľahkosť.

S kyticou od Alexandry si zároveň kupujete umelecké dielo, šité každému zákaznikovi a každej príležitosti na mieru, ako oblek, či svadobné šaty.

Doprajte radosť  nie len sebe, ale aj blízkym. Krása a harmónia kvetov dokáže vyjadriť to, čo sa slovami nedá.

 

https://www.facebook.com/albelladecor/

Autor článku: Miroslav Hnát

 

Pin It on Pinterest

Share This