Chcete si dobre zacvičiť? Navštívte Fitness MIER!

Kult tela má mnoho svojich stúpencov a je neodmysliteľnou súčasťou dnešnej doby. A posilňovne sú akési továrne na pekné postavy, na obraz moderného človeka. Aj v našom meste je dostatok takýchto zariadení a všetky telocvične a posilňovne majú už svoju stálu klientelu. Dalo by sa povedať, že každá z nich je iná, osobitá svojimi priestormi, zariadením, konceptom a vyvoláva u svojich návštevníkov určité pocity a nálady, potrebné na cvičenie. Základom je, aby uspokojovala potreby človeka, ktorý sa rozhodol na sebe zamakať, na obraz toho, čo od neho vyžaduje dnešný pomyselný ideál krásy a predstava o dokonalosti tela.

Ak sa aj Vy rozhodujete, že začnete navštevovať niektorú z posilňovní v Spišskej Novej Vsi a nepotrpíte si na zazeranie naštvaných, umelo nabudených, nevraživých býčich ksichtov, aké vidieť v chladných továrňach na telá, ako cez kopírak, stavte na FITNESS MIER. Nikto na Vás nebude nenávistne pozerať len kvôli tomu, že zdvihnete o pár kíl viac, ako ostatní, alebo bude Váš biceps o niekoľko centimetrov objemnejší, ako u väčšiny. Nikto Vás nebude považovať za svojich súperov, alebo za objekty výsmechu, ale môžte sa uvoľniť a dostane sa Vám od ostatných aspoň toľko pozornosti, že sa Vám pozdravia. Nebudú Vás obťažovať nenápadné návrhy priekupníkov s liečivami a po osviežení sa v sprche Vás nebudú svrbieť chodidlá od plesní, ako je zvykom u spoločných spŕch, kde nie je možnosť po desiatkách ľudí, ktorí si ju dopriali pred Vami, zmyť všetky nečistoty, chumáče vlasov a chlpy z ohanbia. Taktiež sa vyhnete hromadnej výstave prirodzení, aj keď poniektorým to možno vyhovuje a takáto situácia je pre nich ako švédske stoly.

Takže ak máte radi uvoľnenú atmosféru, príjemné prostredie a ochotu personálu, tak stavte na Fitness MIER. Poteší Vás priateľský prístup, dostatočné vybavenie, možnosť skupinových cvičení v modernej telocvični, odborné poradenstvo, nezanedbaná hygiena, čistota a súkromie v sprchových kútoch.

https://www.facebook.com/Fitness-Mier-Spi%C5%A1sk%C3%A1-Nov%C3%A1-Ves-1523535671247061/?fref=ts

Pin It on Pinterest

Share This