Vzpiera sa počítač Vašej vôli a zabúda na to, kto je tu pánom? Zavolajte Paľovi!

Aj Vy máte pocit, že Vám praskne žilka v mozgu z toho, ako sa počítač, alebo notebook vzpiera Vašej vôli a ľutujete, že veci necítia bolesť, nekrvácajú a nerobia sa im modriny, pretože by si niekedy zaslúžili potrestať? Aj Vás pri práci s počítačom napadla myšlienka, že svet ovládnu stroje, pretože akoby už mali svoj vlastný rozum a Vaše príkazy ho nezaujímajú? Váhate, či jediné riešenie nie je defenestrácia, alebo crash test o stenu? Zadržte! Vždy je cesta, ako na to ísť po dobrom, bez demolície, zvukov praskajúceho plastu a súčiastok, rozletených na všetky strany po izbe.

Vezmite svoju mašinu a zájdite s ňou za Paľom, do firmy Servis Repas a keď už aj on doporučí obuť si ťažké topánky a Váš starý počítač zadupať do zeme, ako nosorožec ohnisko, tak to bude asi jediné efektívne riešenie, z ktorého budete mať aspoň chvíľkový pocit blaženosti. A aj keď dnes sídliská zívajú prázdnotou, nedoporučuje sa nefunkčnú výpočtovú techniku hádzať z okna, pretože stále je dosť záškolákov a skazených detí, ktoré pijú pri paneláku lacné víno a lebky nemajú dosť pevné na to, aby zvládli monitor, padajúci z ôsmeho poschodia.

A nie len počítače a notebooky sa trasú pred Paľovými šikovnými rukami. S čím všetkým sa dokáže firma Servis Repas popasovať, sa dočítate na jej oficiálnej webovej stránke.

https://www.servis-repas.sk/

https://www.instagram.com/opravime_vsetko/

Autor článku: Miroslav Hnát

Pin It on Pinterest

Share This