Využite možnosť rozvíjať sa nielen fyzicky. Navštívte Orient Akadémiu!

Pohyb, aktivita a záľuby sú v živote dôležité. Pomáhajú nám v príjemnejšom plynutí cesty životom. Mnohí sa zaujímajú o bojové umenia a bojové športy a ani si neuvedomujú ten rozdiel medzi pojmami. Bojové umenia človeka posilňujú, nevyčerpávajú. Bojové športy oslabujú a v pokročilom veku človeku v ubolenom tele umožnia ľutovať rozhodnutie, venovať sa týmto športom.

Pre tých, ktorí sa nechcú nechať dobrovoľne v ringu biť do hlavy, len pre pár rokov slávy a na staré kolená byť roztrasení, ubolení a totálne nepoužiteľní, je tu iná alternatíva, zaoberajúca sa východnou filozofiou, bojovými umeniami, cvičeniami a prednáškami, čo spolu vedie okrem iného k dosiahnutiu pokoja, rovnováhy a dlhovekosti.

V roku 2014 bola v Spišskej Novej Vsi založená ORIENT AKADÉMIA, ako vzdelávacie centrum zdravia a pohybu, ktorej založeniu predbiehala dlhoročná práca jej zakladateľov. Tí po nadobudnutí potrebných skúseností a zručností a za pomoci externých spolupracovníkov, vytvorili pre širokú verejnosť školu s bohatou ponukou aktivít. Pod vznik ORIENT AKADÉMIE v Spišskej Novej Vsi sa podpísala predovšetkým neúnavná práca vedúceho školy, pána Stanislava Forgáča.

A čo môžete momentálne v ORIENT AKADÉMII nájsť? V prvom rade výučbu bojových umení, ako Ving Tsun, Escrima a systémy sebaobrany, pod záštitou Organizácie výučby sebaobrany AVSE, ďalej streľbu z klasických lukov, ako aj cvičenia na objednávku s individuálnym prístupom. Škola nezabúda ani na deti a pre tie vo veku od 6 do 13 je k dispozícii možnosť výuky Kung Fu Tiger a Drak, taktiež pod záštitou organizácie AVSE. V rámci zdravia sa škola venuje princípom tradičnej Čínskej medicíny, cvičeniam Qigong, Shiatsu a moxovaniu. Pre športovcov sú v ponuke cvičenia s pomôckami, kruhový tréning, Tabata, Pilates.

Ďalej pripravuje a organizuje prednášky v oblasti výživy, kaligrafie, bylinkárstva, čajových obradov, Feng Shui, Čínskej kozmológie, numerológie, osobného rozvoja a ďalších zaujímavých tém.

Škola je otvorená spolupráci s ďalšími odborníkmi, lektormi, učiteľmi a záujemcovia môžu kedykoľvek kontaktovať zariadenie prostredníctvom facebookovej stránky, alebo niektorého z kontaktov, uvedených na internetovej stránke.

 

http://orient-akademia.eu/

Autor článku: Miroslav Hnát

Pin It on Pinterest

Share This